Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Nichiban-tape

(42 producten)
Ons aanbod gaffer tape is van het hoogwaardig merk Nichiban. Bij Kortpack vindt u deze Nichiban tape in verschillende soorten, kleuren en maten; v... Lees meer

Ons aanbod gaffer tape is van het hoogwaardig merk Nichiban. Bij Kortpack vindt u deze Nichiban tape in verschillende soorten, kleuren en maten; voor elke klus de juiste tape. U kunt kiezen uit Nichiban tape per stuk of in grote oplages. We leveren direct uit voorraad, dus u profiteert van een supersnelle levering. Bekijk ons ruime assortiment en bestel vandaag nog!

Afmetingen: 19 mm x 50 mtr
X
Afmetingen: 25 mm x 50 mtr
X
Afmetingen: 38 mm x 50 mtr
X
Afmetingen: 50 mm x 25 mtr
X
Afmetingen: 50 mm x 50 mtr
X
Afmetingen: 100 mm x 50 mtr
X
Afmetingen: 150mm x 50mtr
X
Inhoud Verpakking: 1 rol
X
Inhoud Verpakking: 18 rollen
X
Kleur: beige - bruin
X
Kleur: Blauw
X
Kleur: Bruin
X
Kleur: Geel
X
Kleur: Grijs - zilver
X
Kleur: Groen
X
Kleur: Oranje
X
Kleur: Paars
X
Kleur: Rood
X
Kleur: Roze
X
Kleur: Wit
X
Kleur: Zwart
X
Materiaal: Linnen gaffer tape
X
Merk: Nichiban®
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Wat is gaffer tape?

Gaffer tape, het soort tape dat Nichiban tape is, wordt ook wel gaffa-tape of podiumtape genoemd. Deze naam dankt de tape aan zijn voornaamste gebruiksdoel: het veilig afplakken van elektriciteitssnoeren en kabels in podia, theater of studio’s. Hiermee worden de kabels aan het zicht onttrokken en afgedekt om struikelen te voorkomen. De podiumtape is sterk en waterbestendig.

Gaffertape is handig wanneer iets tijdelijk afgeplakt moet worden. Gaffertape is eenvoudig te scheuren met de hand en na afloop van gebruik ook weer makkelijk te verwijderen. Het grote voordeel daarbij: gaffa-tape laat geen lijmresten achter, in tegenstelling tot bijvoorbeeld duct-tape.

De enige echte Nichiban gaffa-tape

Om er zeker van te zijn dat uw gaffer tape van hoge kwaliteit is, kiest u voor Nichiban tape. Gaffa-tape van Nichiban heeft een hoge kleefkracht en is zeer makkelijk te verwijderen zonder enige lijmresten of gevaar voor losgetrokken verf. Gaffa-tape van minder goede kwaliteit kan in die opzichten nog wel eens tegenvallen.

U herkent echte Nichiban tape aan de bedrukte kern met de tekst Nichiban. Ontbreekt deze bedrukte koker, dan is het géén echte Nichiban gaffa-tape en ontbreken ook de kenmerkende eigenschappen van deze kwaliteitstape.

Ons assortiment gaffer tape

We hebben diverse soorten Nichiban gaffa-tape in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar klassieke Nichiban tape in zwart, gaffa-tape in wit of Nichiban tape in geel; bij ons vindt u het. Nichiban heeft tape in een groot scala aan kleuren, zodat u altijd een Nichiban tape vindt die onopvallend in uw decor opgaat. Daarnaast leveren we de tape in diverse afmetingen en oplages.

Heeft u een vraag over ons assortiment? U kunt altijd even contact opnemen, dan helpen we u graag verder.

Natuurlijk vindt u bij Kortpack ook andere soorten tape, zoals permanente duct-tape of sterke verpakkingstape. Hoogwaardige magazijn- en verpakkingsmaterialen zijn al ruim 16 jaar onze specialiteit, dus bekijk ons assortiment en ontdek onze talloze mogelijkheden!

Nichiban tape kopen bij Kortpack

Kwaliteits-tape van Nichiban koopt u met een goed gevoel bij Kortpack, dé groothandel in verpakkingsmaterialen. U profiteert standaard van onze snelle levering, en vanaf €75,- pakt u ook een gratis verzending mee. U kunt direct veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal of Paypal.

Betaalt u vooraf, dan krijgt u 2% korting op de bestelling. Kies voor kwaliteit en bestel uw Nichiban tape vandaag nog!

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang