Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Verpakkingsmaterialen

Populaire producten

Bezig met laden... Bezig met laden...

Op zoek naar verpakkingsmateriaal, sluitingsmateriaal of beschermingsmateriaal? Voor lage prijzen, met aantrekkelijke staffelkortingen, snelle verzending en uitstekende service? 

Welkom bij Kortpack, de verpakkingsmateriaal groothandel!

Bij ons vind je alles onder de grote noemer verpakkingsmaterialen. We noemen onszelf dan ook groothandel in verpakkingsmaterialen, 

ondanks dat dat niet alles is waarvoor je bij ons terecht kan.

Verpakkingsmateriaal en meer

Naast die verpakkingsmaterialen hebben we namelijk een breed assortiment aan andere handige benodigdheden voor uiteenlopende situaties. Van verhuisartikelen tot verzendmateriaal en van afzetlint tot alles voor het inrichten van evenementen. Bekijk alle categorieën hierboven.

Het assortiment bij Kortpack: de verpakkingsmateriaal webshop

Bij Kortpack ben je dus aan het juiste adres voor al je verpakkingsmateriaal en kantoorartikelen. Onder verpakkingsmateriaal vallen zowel verpakkingen voor webshops (verzendenveloppen, enveloppen, kartonnen kokers, etc.) als verpakkingsmateriaal voor industrie en transport (palletdozen, wikkelfolie, spanbanden, etc.).

Ook voor artikelen voor op de werkplaats kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor waarschuwingsborden, zelfklevende afdekfolie of een stucloper.

Eigenlijk is ons assortiment te groot om op te noemen, maar toch vatten we alles kort samen in een aantal hoofdcategorieën. Komen ze:

Kortpack, met trots verpakkingsmateriaal groothandel

Met meer dan 16 jaar ervaring denken we graag met je mee. We hebben aan alles gedacht om ons assortiment zo volledig mogelijk te maken. Het is dan ook niet voor niets dat we dé groothandel verpakkingsmateriaal zijn in Nederland, België én Duitsland. 

Verpakkingsmaterialen kopen bij dé groothandel verpakkingsmateriaal van Nederland

Ben je dus op zoek naar verpakkingsmaterialen kopen? Dan ben je bij Kortpack aan het juiste adres. Al onze verpakkingsmaterialen zijn scherp geprijsd en dat geldt ook voor alle kantoorartikelen.

Wij geloven niet alleen in onze producten, maar ook in de service erachter. Zo kun je als bedrijf of overheidsinstelling achteraf betalen bij ons. Als je er echter voor kiest om vooraf te betalen, krijg je van ons maar liefst 2% extra korting op je factuur bij de geselecteerde betaalopties. 

Snelle verzending, zodat jij je verpakkingsmateriaal snel in handen hebt

Niets is vervelender dan wachten, dat begrijpen we bij Kortpack maar al te goed. Daarom worden bestellingen die voor 15:30 uur besteld worden vandaag nog verzonden vanuit ons magazijn. Veel van onze producten hebben we standaard op voorraad, dus deze belofte kunnen we – op een enkele bestelling na – altijd waarmaken.

Daarnaast staat onze deskundige klantenservice je graag te woord bij vragen of voor (herhaal)bestellingen. Je kunt ons bereiken op +31 (0)184 – 614256 of via info@kortpack.nl.

Bestel vandaag nog

Bestel daarom jouw verpakkingsmateriaal vandaag nog bij Kortpack. Bekijk alle categorieën hierboven of gebruik de handige zoekbalk bovenin het scherm om direct bij het product dat jij nodig hebt terecht te komen. Of dat er nu één is of honderden zijn, kies voor Kortpack als jouw groothandel verpakkingsmateriaal.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang