Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Gekleurde wikkelfolie

(23 producten)
Kortpack B.V. levert diverse kleuren handwikkelfolie (stretchfolie) direct uit voorraad. Als u op werkdagen voor 15:30 uur besteld, dan wordt uw b... Lees meer

Kortpack B.V. levert diverse kleuren handwikkelfolie (stretchfolie) direct uit voorraad. Als u op werkdagen voor 15:30 uur besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. U heeft de keuze uit zwarte, witte, rode, groene, blauwe, oranje en gele handwikkelfolie.

Bent u op zoek naar bouwfolie? Bekijk dan hier onze bouwfolie zwart

Breedte: 50 - 75 cm
X
Lengte: 100 - 150 meter
X
Lengte: 170 - 270 meter
X
Lengte: 300 - 500 meter
X
Inhoud Verpakking: 1 - 9 stuks
X
Inhoud Verpakking: 1 - 99 stuks
X
Kleur: Blauw
X
Kleur: Geel
X
Kleur: Groen
X
Kleur: Oranje
X
Kleur: Rood
X
Kleur: Wit
X
Kleur: Zwart
X
Materiaaldikte: 12my
X
Materiaaldikte: 20my
X
Materiaaldikte: 23my
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Gekleurde wikkelfolie is een alternatieve wikkelfolie die steeds vaker wordt gebruikt in diverse sectoren, van logistiek en transport tot aan detailhandel en opslag. Deze speciale soort folie biedt een reeks van voordelen die het niet alleen een praktische, maar ook een strategische keuze maken voor bedrijven die hun verpakking en verzending willen optimaliseren.

De voordelen van gekleurde wikkelfolie

Een van de grootste voordelen van gekleurde wikkelfolie is de beveiliging van je goederen. In tegenstelling tot transparante wikkelfolie blijft de inhoud bij gebruik van gekleurde wikkelfolie verborgen. Dit vermindert het risico op diefstal tijdens het transport en in de opslag. Daarnaast kan het gebruik van kleuren de efficiëntie verhogen. Door producten te wikkelen in folie van een specifieke kleur, kunnen bedrijven zendingen gemakkelijk identificeren en sorteren.

Gekleurde of transparante wikkelfolie

De keuze tussen gekleurde wikkelfolie en transparante wikkelfolie hangt af van de specifieke behoeften en doelstellingen van je bedrijf. Transparante folie biedt het voordeel dat de inhoud van de verpakking zichtbaar blijft, wat handig kan zijn voor snelle inspecties en identificatie van de inhoud zonder de verpakking te hoeven openen. Gekleurde folie biedt daarentegen meer privacy en beveiliging.

Het gebruik van zwarte wikkelfolie

Zwarte wikkelfolie is bijzonder populair geworden vanwege zijn vermogen om vrijwel alle zicht op de inhoud te blokkeren. Bovendien absorbeert zwarte wikkelfolie zonlicht, wat kan helpen de temperatuur van de verpakte goederen te reguleren tijdens transport in warmere klimaten.

Gekleurde wikkelfolie bestel je bij Kortpack

Bestel jouw wikkelfolie eenvoudig bij Kortpack. Ook andere verpakkingsmaterialen vind je in onze website terug. Heb je vragen of advies nodig? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.

Meer folie bestellen 

Ben je op zoek naar andere soorten folie? Bij ons kun je voor veel meer dan alleen gekleurde wikkelfolie terecht. Zo kun je bij ons ook terecht voor: 

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang