Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Als u gaat verhuizen dan komt er veel op u af. Natuurlijk moet u allerlei praktische zaken regelen en er is meer dan genoeg werk aan de winkel. Naast administratieve regelzaken komt er bij verhuizen vooral ook veel fysiek werk kijken. Goede verhuismaterialen zijn daarbij onmisbaar en maken de klus aanzienlijk lichter. Omdat u tijdens zo'n verhuizing al genoeg aan uw hoofd heeft, leggen wij in deze blog uit welke verhuismaterialen u nodig heeft en waarvoor u verschillende verhuismiddelen kunt gebruiken. Lees snel verder en ontdek er alles over.

Inpakken en wegwezen

Voordat u daadwerkelijk gaat verhuizen, is het slim om even stil te staan bij wat u allemaal mee gaat nemen. Welke spullen kunt u in dozen kwijt en welke spullen niet? Voor breekbare spullen die in dozen passen, raden wij aan om extra beschermingsmateriaal toe te voegen, zoals noppenfolie. Om beschadigingen te voorkomen is het sowieso goed om (ook niet breekbare) spullen in papier te wikkelen.

Maar wat doet u met spullen die u wilt verhuizen die niet in dozen passen? Ook hier is de nodige bescherming zeker geen overbodige luxe. En ook uw woning zelf wilt u natuurlijk beschermen. In deze blog bespreken wij alle onmisbare verhuismaterialen.

Welke verhuisdozen?

Om de vraag welke verhuisdoos u het beste kunt gebruiken te beantwoorden, is het goed om te kijken naar wat u gaat inpakken. Ook het gemak in gebruik speelt een rol. Zo zijn de autolock verhuisdozen waarvan de bodem zichzelf automatisch vastzet fijn als u veel dozen moet vouwen. Ook wat er in de doos gaat bepaalt welke verhuisdoos het beste is. Zo zijn er voor glazen bijvoorbeeld speciale glasdozen verkrijgbaar.

Goede verhuisdekens en meubelhoezen

Ook zaken die niet in een doos passen wilt u natuurlijk beschermen tegen vocht en verf. Om stoelen, banken en matrassen te beschermen, kunt u het beste een meubelhoes gebruiken. Voor meubels met hoeken, zoals kasten en witgoed, is het beter om verhuisdekens te gebruiken. Ook voor het inpakken van uw televisie is een verhuisdeken onmisbaar. Voor de zekerheid kunt u de tv eerst in beschermfolie wikkelen.

Bescherm ook je huis goed

Bij een verhuizing komen vaak ook de nodige kluswerkzaamheden kijken. Gaat u schilderen? Dan is het gebruik van beschermfolies ideaal om verfvlekken op de vloer of op meubels te voorkomen. Ook kunt u met beschermfolie de meest kwetsbare zaken voorzien van extra bescherming, bijvoorbeeld in de vorm van luchtkussenfolie. Zo weet u zeker dat alles heelhuids aan komt.

Als de vloer er al in ligt, wilt u natuurlijk voorkomen dat deze beschadigt. Voorkom krassen en gebruik een passende vloerbeschermer. Zorg er altijd voor dat u een professionele vloerbeschermer gebruikt. Om valpartijen te voorkomen, is het is erg belangrijk dat de beschermer goed blijft liggen.

De juiste verhuismaterialen maken licht werk

Een verhuizing brengt behoorlijk wat gesjouw met zich mee. Vele handen maken licht werk, maar de juiste verhuismaterialen zeker ook. Voor het verplaatsen van witgoed is een steekwagen ideaal. Maar ook een meubelhondje is tijdens de verhuizing uw beste vriend. Niet voor niets wordt een meubelhondje ook wel meubelroller genoemd. Met een meubelhondje verplaatst u eenvoudig de zwaardere items van A naar B.

Verhuismateriaal kopen vs. huren

U kunt ervoor kiezen om (een deel van het) verhuismateriaal te huren. Zeker bij grotere zaken als een verhuislift is dit de moeite waard. U kunt ervoor kiezen om een verhuiswagen inclusief verhuisdekens en andere materialen huren. Maar voor de meeste verhuismaterialen geldt dat de aanschaf vaak de moeite waard is. Zo komen verhuisdekens en -dozen altijd goed van pas voor opslag in de garage.

Verhuismaterialen kopen

Als u uw verhuismaterialen wilt kopen, dan bent u bij Kortpack absoluut aan het juiste adres. In ons ruime en betaalbare assortiment verhuismaterialen vindt u alles wat u nodig heeft om veilig te verhuizen. Ontdek ons aanbod online of neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies, ons team staat graag voor u klaar.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang