Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Bezorging bij een DPD pick-up punt

Bezorging bij een DPD pick-up punt

Naast bezorging aan huis is het mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen bij een DPD-pick-up punt. Dit zijn vaak winkels met ruime openingstijden, vaak ook in het weekend.

Hoe werkt het?

Alle artikelen in de webshop waarbij aangegeven wordt dat ze op zaterdag geleverd kunnen worden, kunnen ook opgehaald worden bij een DPD pick-up punt. De overige artikelen zijn te groot of te zwaar om bij een DPD pick-up punt te laten afleveren.

In het bestelproces kunt u aanvinken dat u de bestelling wilt laten afleveren op bij een DPD pick-up punt. U kunt dan uw postcode invoeren en er komt dan een overzicht in beeld met de verschillende ophaalpunten bij u in de buurt. U kunt dan uw pick-up punt selecteren.

U ontvangt 2 sms-berichten op uw mobiele telefoon, 1 bericht met de melding dat het pakket verzonden is en 1 bericht dat het afgeleverd is bij uw DPD pick-up punt.

Het pakket ligt 8 werkdagen ter afhaling klaar in het DPD pick-up punt. Daarna wordt het pakket aan ons door de DPD geretourneerd. Indien de bestelling dan geannuleerd dient te worden, dan zullen wij de artikelen crediteren met uitzondering van de vrachtkosten. Deze gemaakte kosten zullen niet gecrediteerd worden. Indien het pakket opnieuw verstuurt dient te worden, wordt er opnieuw €4,95 excl. BTW (€5,99 incl. BTW) in rekening gebracht.

Wanneer u kiest voor levering bij een DPD pick-up punt is levering op factuur niet mogelijk.

Deze bezorgoptie is beschikbaar in Nederland, België en Duitsland en er worden geen extra kosten in rekening gebracht, naast de €4,95 excl. BTW (€5,99 incl. BTW) verzendkosten bij bestellingen onder de €75,-- excl BTW (€90,75 incl. BTW).

Belangrijke informatie:

Het is belangrijk dat de naam van de contactpersoon opgegeven in de bestelling dezelfde persoon is die het pakket op gaat halen bij het DPD pick-up punt. Alleen de persoon die genoemd wordt op het pakket, krijgt het pakket mee.

Als u naar het pick-up punt gaat om uw bestelling op te halen, neemt u dan aub het sms-je mee om het pakketnummer aan de baliemedewerker te kunnen laten zien en een geldig identificatiebewijs.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang