Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Masking tape

(6 producten)
De masking tapes van kortpack zijn een handig hulpmiddel voor bij schilderswerkzaamheden. Op deze pagina vind je verschillende soorten masking tap... Lees meer

De masking tapes van kortpack zijn een handig hulpmiddel voor bij schilderswerkzaamheden. Op deze pagina vind je verschillende soorten masking tape. De gezellig gekleurde tapes zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor je ze razendsnel in huis hebt voor je volgende klus. Bestel je ze vandaag voor 15:30 uur? Dan zorgen wij dat ze vandaag nog verzonden worden. Ontdek het zelf en bekijk snel ons assortiment.

Afmetingen: 19 mm x 50 mtr
X
Afmetingen: 25 mm x 50 mtr
X
Inhoud Verpakking: 9 rollen
X
Inhoud Verpakking: 12 rollen
X
Inhoud Verpakking: 36 rollen
X
Inhoud Verpakking: 48 rollen
X
Kleur: Blauw
X
Kleur: Geel
X
Kleur: Paars
X
Materiaal: Papier drager + acryllijm
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Wat is masking tape?

Masking tape is een soort tape die vaak wordt gebruikt om oppervlakken af te plakken bij het schilderen of bij andere toepassingen waarbij tijdelijke bescherming of markering nodig is. Het is een plakband dat is gemaakt van een dunne en flexibele papieren of plastic drager, die aan één zijde is voorzien van een hechtende lijmlaag.

Masking tape is ontworpen om gemakkelijk te worden aangebracht en verwijderd zonder dat het residu achterlaat. Het kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, zoals hout, metaal, glas en kunststof. De tape is verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes en kan worden aangepast aan verschillende toepassingen.

Waarvoor masking tape gebruiken?

Naast het afplakken van schilderwerk, wordt masking tape ook gebruikt voor het tijdelijk bevestigen van papieren, het labelen van dozen en andere verpakkingen en voor het creëren van rechte lijnen bij het aanbrengen van decoraties of bij het maken van kaarten of andere knutselprojecten. 

Een veelzijdige tape dus!

Strakke lijnen met muur-tape

Masking tape wordt ook wel muur-tape of washi-tape genoemd, al is die laatste niet helemaal hetzelfde. De masking tapes op deze pagina hebben elk hun eigen unieke eigenschappen, wat ze perfect maakt voor specifieke klussen.

Wat is het verschil tussen washi-tape en masking tape?

Washi-tape en masking tape zijn dus niet helemaal hetzelfde. Washi-tape heeft namelijk een meer decoratieve functie. Velen gebruiken het in plakboeken of in agenda’s om de boel op te fleuren. 

Masking tape is in functie vergelijkbaar met schilderstape: het wordt gebruikt om oppervlakken mee af te plakken bij het schilderen. De masking tapes op deze pagina hebben elk hun eigen unieke eigenschappen, wat ze perfect maakt voor specifieke klussen. Je ontdekt deze eigenschappen door op de producten te klikken.

Ons assortiment masking tape

Bij Kortpack leveren we drie verschillende kleuren masking tape: blauw, paars en goudgeel. Elke kleur heeft zo zijn eigen kenmerken:

  • Masking tape blauw: laat geen lijmresten achter - UV-bestendig – geschikt voor buiten
  • Masking tape paars: lage plakkracht – geschikt voor kwetsbare of recent geschilderde oppervlakken
  • Masking tape geel: rijstpapier – UV-bestendig – voor extra scherpe verfranden

De inhoud van de verpakkingen varieert van 9 tot 36 rollen muur-tape. Ben je een grootverbruiker? Bij Kortpack profiteer je van aantrekkelijke staffelkortingen wanneer je meerdere verpakkingen tegelijk afneemt. Op sommige masking tapes kan de korting oplopen tot wel 27%!

Kortpack: voor al je verpakkingsmateriaal en meer

Al ruim 16 jaar zijn we dé verpakkingsgroothandel van Nederland. Naast verpakkingsmaterialen vind je bij ons allerlei andere praktische benodigdheden voor particulier en zakelijk. Denk bijvoorbeeld aan de masking tape van hierboven, maar ook duct tape, tyraps en verhuisdekens.

Mis je iets in ons assortiment? Heb je een vraag? Of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang