Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Tape bedrukt met 4 kleuren

(1 producten)
Voor plakband bedrukt met vier kleuren, ben je bij Kortpack aan het juiste adres. Vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw specifieke ontwerp doo... Lees meer

Voor plakband bedrukt met vier kleuren, ben je bij Kortpack aan het juiste adres. Vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw specifieke ontwerp door op de tapes hieronder te klikken.

Afmetingen: 50 mm x 66 mtr
X
Inhoud Verpakking: 360 rollen
X
Kleur: 4 PMS Kleuren
X
Materiaal: PVC solvent tape
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

PVC-tape bedrukt met vier kleuren

Tape bedrukt met vier kleuren is de perfecte manier om je branding te versterken. In plaats van pakketten naar klanten te verzenden met regulier tape, bijvoorbeeld duct tape, heb je nu de mogelijkheid om je eigen logo, slogan of tekst op het tape mee te versturen. Dat staat een stuk gezelliger, maakt je doos herkenbaarder én draagt bij aan je naamsbekendheid.

Wist je namelijk dat mensen jouw bedrijf pas onthouden als ze je zes keer gezien hebben? Door jouw bedrukte tape, creëer je een extra ‘touchpoint’ waarin consumenten in aanraking kunnen komen met jouw bedrijf.

Over naar vier kleuren bedrukt tape

Bedrukt PVC-tape met vier kleuren is een sterke, lang houdbare tape. Het laat zich gemakkelijk verwerken en maakt slechts weinig tot geen herrie bij het verwerken ervan.

Ons vierkleurige tape is geschikt voor het inpakken van zowel lichte als zware pakketten.

Tape met logo of slogan

In een aantal eenvoudige stappen, vraag jij een offerte aan. Je vult simpelweg wat gegevens in, plaatst een opmerking over je wensen en voegt (.ai, .eps of PDF) bestanden toe met de bedrukking die je op het tape zou willen hebben. Heb je die niet? Geen nood! Wij helpen je daar graag mee.

Advies hierover inwinnen voor je een offerte aanvraagt? Onze experts staan voor je klaar om al je vragen over bedrukte tape te beantwoorden. Schroom niet om contact met ons op te nemen via +31 0184 614256 of via info@kortpack.nl

Vier, drie, twee of een?

Naast de tape bedrukt met vier kleuren, kun je ook bij ons terecht voor bedrukte tape met andere hoeveelheden kleuren:

Ook kun je bedrukte papier tape bij ons aanschaffen, bedrukte zelfklevende versterkte papier-tape, bedrukte versterkte paper-tape.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang