Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Tape bedrukt met 3 kleuren

(4 producten)
Voor tape bedrukt met drie kleuren, ben je bij Kortpack aan het juiste adres. Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder en vraag eenvoudig e... Lees meer

Voor tape bedrukt met drie kleuren, ben je bij Kortpack aan het juiste adres. Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder en vraag eenvoudig een offerte aan na de klik.

Afmetingen: 25 mm x 66 mtr
X
Afmetingen: 50 mm x 50 mtr
X
Afmetingen: 50 mm x 66 mtr
X
Afmetingen: 75 mm x 66 mtr
X
Inhoud Verpakking: 36 rollen
X
Inhoud Verpakking: 72 rollen
X
Inhoud Verpakking: 144 rollen
X
Kleur: 3 PMS Kleuren
X
Materiaal: Papier-tape + solvent belijming
X
Materiaal: PVC solvent tape
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

PVC tape bedrukt met drie kleuren

In plaats van standaard PVC tape of duct tape te gebruiken om dozen te sluiten, kun je er ook voor kiezen om tape te laten bedrukken. In dit geval met drie kleuren. Maar ook met een kleur of 2 kleuren zijn mogelijkheden die je kunt overwegen. 

Hierboven vind je de verschillende mogelijkheden als het aankomt op tape bedrukt met drie kleuren. Wil je meer weten over de voordelen van het laten bedrukken van tape? Lees dan verder.

De voordelen van tape bedrukken

Er zijn namelijk verschillende voordelen verbonden aan het laten bedrukken van tape. We nemen de vier grootste voordelen met je door.

Voordeel 1: Identificatie en herkenbaarheid

Door tape te laten bedrukken met een specifieke tekst, afbeelding of kleurencombinatie, wordt de tape gemakkelijk te identificeren en herkenbaar voor medewerkers en klanten. Dit kan bijvoorbeeld helpen bij het identificeren van de inhoud van dozen of pallets, het aanduiden van gevaarlijke gebieden of het markeren van speciale producten.

Voordeel 2: Reclame en branding

Bedrukt tape biedt ook de mogelijkheid om de naamsbekendheid van je bedrijf of merk te vergroten. Door het logo, de slogan of de kleuren van het bedrijf op tape te laten bedrukken, kan het bedrijf zichzelf op een professionele en herkenbare manier promoten.

De tape heb je toch nodig. Waarom zou je geen gebruik maken van de gelegenheid om een stukje branding mee te snoepen?

Voordeel 3: Professionaliteit

Ook draagt bedrukt tape bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf. Dit kan belangrijk zijn voor bedrijven die veel pakketten versturen of die werken in een sector waar veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Voordeel 4: Kostenbesparing

Door tape te laten bedrukken, kan het gebruik van andere materialen als stickers en labels worden vermeden. Dit kan uiteindelijk kosten besparen en het verpakkingsproces efficiënter maken.

Nogmaals, de tape heb je toch nodig. Waarom geen gebruik maken van de gelegenheid om er een aantal voordelen uit te halen?

Kortom, het laten bedrukken van tape biedt verschillende voordelen voor bedrijven en organisaties. Wacht daarom niet langer en bestel jouw bedrukte tape vandaag nog.

Bedrukt tape kopen bij Kortpack

Hierboven vraag je gemakkelijk en snel een offerte aan voor jouw bedrukte tape. Hierbij lever je jouw logo aan als .ai, .eps of PDF vectoren bestand. Heb je zo’n bestand niet? Geen nood! Wij helpen je daar graag mee. 

Vervolgens maken wij een digitale drukproef van de tape, zodat jij kunt zien of alles naar wens is. Eventueel maken we de nodige aanpassingen tot jij helemaal tevreden bent. Op dat moment gaan we direct aan de slag met het bedrukken en opsturen van de tape. Zo liggen de rollen binnenkort klaar om gebruikt te worden.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang