Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Plakband bedrukt met 1 kleur

(6 producten)
Wil je PVC-tape laten bedrukken met één kleur? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder en ... Lees meer

Wil je PVC-tape laten bedrukken met één kleur? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder en bestel jouw bedrukte tape vandaag nog.

Afmetingen: 19 mm x 66 m
X
Afmetingen: 25 mm x 66 mtr
X
Afmetingen: 50 mm x 50 mtr
X
Afmetingen: 50 mm x 66 mtr
X
Afmetingen: 75 mm x 66 mtr
X
Inhoud Verpakking: 36 rollen
X
Inhoud Verpakking: 48 rollen
X
Inhoud Verpakking: 72 rollen
X
Inhoud Verpakking: 144 rollen
X
Inhoud Verpakking: 192 rollen
X
Kleur: 1 PMS kleur
X
Materiaal: Papier-tape + solvent belijming
X
Materiaal: PVC solvent tape
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Bedrukte tape met één kleur

Tape met een 1-kleurige opdruk, het is een leuke manier om het standaard tape dat je voor diverse doeleinden gebruikt op te fleuren. Wil je bijvoorbeeld tape laten bedrukken met je eigen logo, slogan of een ander ontwerp in één kleur? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. 

Waarom tape laten bedrukken?

Door tape te laten bedrukken, creëer je een krachtige reclame voor je bedrijf. Je kan de tape namelijk voor van alles gebruiken. Van het dichtplakken van verzenddozen tot het ophangen van posters. Door bedrukt tape te gebruiken in plaats van bijvoorbeeld duct tape, maak je niet alleen reclame, maar herkennen consumenten een doos bijvoorbeeld ook beter.

Wist je namelijk dat mensen pas bij zes keer jouw bedrijf gezien te hebben, je gaan onthouden? Thomas Smith beschreef zelfs dat een reclameboodschap twintig keer herhaald moet worden voordat iemand overgaat tot aankoop. Want hoe vaker iets herhaald wordt, hoe groter de kans dat het blijft hangen. Jouw bedrukte tape draagt daar zeker aan bij.

Tape met jouw logo

Je logo is vaak het meest kenmerkende aspect van je bedrijf. Dit kan natuurlijk ook iets anders zijn, bijvoorbeeld je slogan. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om hun logo op tape te laten bedrukken, maar een slogan zien we ook regelmatig voorbij komen.

Hoe werkt dat?

Voor bedrukte tape met één kleur vraag je bij ons een offerte aan. Hierboven kies je jouw favoriet uit de verschillende afmetingen en materialen en vervolgens vraag je gemakkelijk een offerte aan.

Tijdens het aanvragen van de offerte, kan je bestanden uploaden met de gewenste opdruk. Onze experts kijken dan met je mee naar de mogelijkheden en kunnen je waar mogelijk adviseren. 

Wil je liever van tevoren advies krijgen over tape bedrukken? Dat kan. Onze experts staan voor je klaar via +31 0184 614256 of via info@kortpack.nl.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang