Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Koudebestendige Tyraps

(6 producten)
Op deze pagina vindt u onze koudebestendige kabelbinders - de perfecte oplossing voor al uw bundel- en bevestigingsbehoeften in extreme koude oms... Lees meer

Op deze pagina vindt u onze koudebestendige kabelbinders - de perfecte oplossing voor al uw bundel- en bevestigingsbehoeften in extreme koude omstandigheden. Of u nu werkt in een koude opslag, een vrieshuis, of buiten in barre winterse omstandigheden, deze kabelbinders zijn speciaal ontworpen om de uitdagingen van lage temperaturen te weerstaan en uw bekabelingsprojecten efficiënt te beheren, zonder compromissen.

Kortpack levert 6 maten koudebestendige kabelbinders direct uit voorraad. Bekijk hier ons gehele assortiment kabelbinders

Breedte: 2.5 - 3.6 mm
X
Breedte: 4.5 - 4.8 mm
X
Breedte: 7.0 - 7.6 mm
X
Lengte: 1 - 199 mm
X
Lengte: 200 - 299 mm
X
Lengte: 300 - 399 mm
X
Inhoud Verpakking: 100 - 999 stuks
X
Kleur: Zwart
X
Merk: Kortpack
X
Treksterkte: 8.1 KG
X
Treksterkte: 18.2 KG
X
Treksterkte: 22.2 KG
X
Treksterkte: 54.4 KG
X
UV-Bestendigheid: Ja
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Toepassingsgebieden van koudebestendige kabelbinders:

  1. Industriële koeling: Onze koudebestendige kabelbinders zijn ontworpen om bestand te zijn tegen temperaturen ver onder het vriespunt, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in industriële koelomgevingen. Ze bieden een betrouwbare en duurzame manier om kabels, leidingen en slangen te bevestigen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verslechtering door de kou.

  2. Buitentoepassingen: Als u bekabelingswerkzaamheden uitvoert in winterse buitenomstandigheden, zijn onze koudebestendige kabelbinders uw betrouwbare metgezel. Of het nu gaat om het vastzetten van kabels op telefoonpalen, verlichtingsarmaturen of bouwmaterialen, deze kabelbinders blijven stevig vastzitten, zelfs onder invloed van sneeuw, ijs en lage temperaturen.

  3. Medische toepassingen: In laboratoria, ziekenhuizen of andere medische faciliteiten waar de omgevingstemperaturen laag moeten worden gehouden, zorgen onze koudebestendige kabelbinders voor een veilige en georganiseerde kabelbeheeroplossing. Ze zijn geschikt voor gebruik in omgevingen waar hygiëne en betrouwbaarheid essentieel zijn.

Het verschil tussen koudebestendige kabelbinders en normale kabelbinders:

Onze koudebestendige kabelbinders zijn ontwikkeld met geavanceerde materialen en constructie om ze bestand te maken tegen temperaturen tot wel -40°C. In tegenstelling tot normale kabelbinders, die kunnen verharden, bros worden en breken onder koude omstandigheden, behouden onze koudebestendige kabelbinders hun flexibiliteit, sterkte en betrouwbaarheid, zelfs bij extreme temperaturen.

Belangrijkste kenmerken van koudebestendige kabelbinders:

  1. Koudebestendigheid: Onze kabelbinders kunnen moeiteloos temperaturen weerstaan die normale kabelbinders doen falen. Ze blijven flexibel en sterk, waardoor ze hun grip behouden op kabels en objecten, ongeacht de omgevingstemperatuur.

  2. Uitzonderlijke sterkte: De koudebestendige kabelbinders bieden een uitstekende treksterkte en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor veeleisende toepassingen, zelfs in koude en zware omgevingen.

  3. Betrouwbare vergrendeling: De zelfsluitende mechanismen van de kabelbinders zorgen ervoor dat ze stevig vastzitten en hun positie behouden, wat resulteert in een veilige en georganiseerde bekabeling.

  4. UV-bestendigheid: Naast koudebestendigheid zijn onze kabelbinders ook bestand tegen UV-straling, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig buitengebruik zonder te degraderen of te verkleuren.

Heeft u vragen m.b.t. het bestellen van koudebestendige kabelbinders? Neem dan eenvoudig contact met ons op! We helpen u graag met al uw vragen en geven u gedetailleerde informatie over levertijden, betalingsmogelijkheden en meer. Stuur een mail naar info@kortpack.nl  of bel ons op 0031-(0)184-614256!

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang