Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Kabelbinders met metalen lip

(17 producten)
Een kabelbinder met een metalen lip is meer dan alleen een standaard bevestigingsmiddel. Deze bijzondere kabelbinders (ook wel tyraps genoemd) bi... Lees meer

Een kabelbinder met een metalen lip is meer dan alleen een standaard bevestigingsmiddel. Deze bijzondere kabelbinders (ook wel tyraps genoemd) bieden extra beveiliging en stevigheid dankzij het metalen lipje, waardoor een onwrikbare vergrendeling ontstaat. Of je nu bezig bent met elektrische installaties, het organiseren van kabels in datacenters of het bundelen van materialen in de bouw, deze kabelbinders zijn specifiek ontworpen om te presteren onder druk.

 

Breedte: 2.5 - 3.6 mm
X
Breedte: 4.5 - 4.8 mm
X
Breedte: 7.0 - 7.6 mm
X
Lengte: 1 - 199 mm
X
Lengte: 200 - 299 mm
X
Lengte: 300 - 399 mm
X
Lengte: 400 - 499 mm
X
Lengte: 600 - 699 mm
X
Lengte: 700 - 899 mm
X
Inhoud Verpakking: 100 - 999 stuks
X
Kleur: Zwart
X
Materiaal: Polyamide 6.6 + stalen lip
X
Merk: Kortpack
X
Treksterkte: 18.2 KG
X
Treksterkte: 22.2 KG
X
Treksterkte: 54.4 KG
X
UV-Bestendigheid: Ja
X
Zaterdaglevering: Ja
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Wat maakt deze kabelbinders uniek?

Kabelbinders met een metalen lip onderscheiden zich van reguliere tyraps door hun unieke vergrendelingsmechanisme. Dit zijn enkele kenmerken die de kabelbinders zo betrouwbaar maken:

  1. Robuuste vergrendeling: Het RVS-lipje zorgt voor een extra beveiligingsniveau dat niet zomaar loskomt.
  2. Duurzaamheid: De tyraps zijn bestand tegen trillingen en zware omstandigheden, zoals zonlicht.
  3. Stevige grip: De binnenkant van de tyrap is voorzien van ribbels en stippen voor maximale grip. Hiermee wordt voorkomen dat de tyrap verschuift.

Deze eigenschappen maken de kabelbinders ideaal voor toepassingen waar veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Toepassingen van kabelbinders met metalen lip

De veelzijdigheid van deze tyraps is indrukwekkend, gezien hun brede toepasbaarheid in diverse industrieën. In de elektrotechniek zijn de kabelbinders onmisbaar voor het veilig en betrouwbaar organiseren van kabels, wat bijdraagt aan de preventie van storingen en het behoud van een overzichtelijke werkomgeving.

In maritieme omgevingen excelleren deze tyraps dankzij hun hoge weerstand tegen corrosie en UV-straling, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op schepen en in havens waar ze blootgesteld worden aan zout water en zonlicht. Voor extreem koude omstandigheden kun je koudebestendige kabelbinders gebruiken.

In de transportsector zijn tyraps de stille helden die ladingen stevig bij elkaar houden, ongeacht de trillingen en schokken die tijdens het vervoer kunnen optreden.

Tot slot, in de bouwsector zijn ze essentieel voor het bundelen van materialen waar een sterke en duurzame fixatie noodzakelijk is, wat bijdraagt aan de veiligheid en efficiëntie op de bouwplaats.

Door hun specifieke eigenschappen zijn deze kabelbinders een must-have voor professionals die waarde hechten aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bestel gemakkelijk bij Kortpack

Als je op zoek bent naar een bevestigingsoplossing die meer biedt dan de standaard, dan is een kabelbinder met metalen lip de juiste keuze. Ze zijn niet alleen sterk en betrouwbaar, maar ook ontworpen voor gebruiksgemak en duurzaamheid. Voor elke situatie waarin je geen risico's kunt of wilt nemen, bieden deze kabelbinders de uitkomst. Bestel ze gemakkelijk online bij Kortpack. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang