Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Hersluitbare tyraps

(60 producten)
Kortpack B.V. levert 55 soorten hersluitbare (losneembare) kabelbinders direct uit voorraad. Je kunt bij ons een grote oplage of kleine oplage bes... Lees meer

Kortpack B.V. levert 55 soorten hersluitbare (losneembare) kabelbinders direct uit voorraad. Je kunt bij ons een grote oplage of kleine oplage bestellen in diverse kleuren. Als je op werkdagen voor 15.30 uw bestelling plaatst, dan gaat je bestelling hersluitbare tyraps dezelfde dag mee met de vervoerder.

Breedte: 4.5 - 4.8 mm
X
Breedte: 7.0 - 7.6 mm
X
Breedte: 9.0 - 13 mm
X
Lengte: 1 - 199 mm
X
Lengte: 200 - 299 mm
X
Lengte: 300 - 399 mm
X
Lengte: 400 - 499 mm
X
Lengte: 400 - 750 mm
X
Lengte: 500 - 599 mm
X
Lengte: 700 - 899 mm
X
Inhoud Verpakking: 100
X
Inhoud Verpakking: 1 - 99 stuks
X
Inhoud Verpakking: 100 - 999 stuks
X
Inhoud Verpakking: 1000 - 2000 stuks
X
Kleur: Blauw
X
Kleur: Bruin
X
Kleur: Geel
X
Kleur: Grijs
X
Kleur: Groen
X
Kleur: Neon gele kleur
X
Kleur: Neon groene kleur
X
Kleur: Neon Oranje kleur
X
Kleur: Oranje
X
Kleur: Rood
X
Kleur: Roze
X
Kleur: Wit
X
Kleur: Zwart
X
Materiaal: Metaal
X
Materiaal: Polyamide 5.6
X
Materiaal: Polyamide 6.6
X
Merk: Kortpack
X
Treksterkte: 22 KG
X
Treksterkte: 22.2 KG
X
Treksterkte: 79.4 KG
X
UV-Bestendigheid: Ja
X
Zaterdaglevering: Ja
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Duurzamer werken doe je door ‘normale’ tyraps te vervangen door herbruikbare tyraps. Draag bij aan het milieu en realiseer jouw duurzame doelstellingen door deze herbruikbare kabelbinders vandaag nog te bestellen. Bekijk ze allemaal hieronder.

Waarom herbruikbare tie wraps?

Om allereerst verwarring te voorkomen: tyraps en tie wraps zijn exact dezelfde producten, alleen de spelling is anders. Wij gebruiken ze door elkaar.

Steeds meer organisaties – of ze nu tyraps of tie wraps schrijven – letten op het milieu en nemen duurzaam werken op in hun doelstellingen. Kortpack helpt daar graag bij! Door te kiezen voor herbruikbare tyraps voorkom je one-use-plastic, één van de grootste boosdoeners die duurzaam werken saboteren. 

Door te kiezen voor herbruikbare kabelbinders kun je meerdere malen gebruikmaken van dezelfde set. En dat zorgt ervoor dat afval wordt gereduceerd. 

Financieel voordelig

En de prijs van onze herbruikbare tie wraps? Die is gelijk aan de prijs van eenmalig te gebruiken producten. Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Ook bij een grote afname van herbruikbare kabelbinders ben je niet duur uit.

 In tegendeel zelfs. Doordat een herbruikbare kabelbinder meerdere malen gebruikt kan worden, zijn de kosten per gebruik lager dan bij ‘normale’ tyraps. Door te kiezen voor hersluitbare tie wraps ben je niet alleen goed bezig voor het milieu, je bespaart er ook nog eens door! Win-win. 

Herbruikbare kabelbinders met hoge kwaliteitseisen

Daarnaast voldoen al onze hersluitbare tyraps aan hoge kwaliteitseisen. Je kan ze snel en eenvoudig verwijderen door op de sluiting te drukken en ze daarna direct weer ergens anders voor gebruiken. 

Waarvoor herbruikbare tie wraps gebruiken?

Vaak worden herbruikbare tie wraps gebruikt in plaats van plakband of kabelklemmen, omdat ze gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken zijn. Maar ook voor alle andere zaken waar je anders ‘normale’ tyraps voor zou gebruiken, staan herbruikbare tie wraps klaar als duurzame vervanger. 

Hersluitbare tyraps: ideaal voor korte evenementen of tijdelijke locaties

Vooral voor (korte) evenementen en tijdelijke locaties zijn onze herbruikbare tie wraps van grote toegevoegde waarde. Snel kabels bundelen en ze vervolgens weer losmaken, hekwerken opbouwen en een dag later weer afbreken of grote posters ophangen op locatie X en de volgende dag op locatie Y, het is allemaal makkelijker, duurzamer en goedkoper met herbruikbare tie wraps.

Herbruikbare kabelbinders kopen? Kies voor de professionele service van Kortpack

Veel organisaties kiezen voor de herbruikbare tie wraps van Kortpack. Duurzaamheid en milieuvriendelijk werken met lagere kosten per gebruik: de drie grote voordelen van onze hersluitbare tie wraps.

Bestel je ze vandaag voor 15:30 uur? Dan worden ze vandaag nog verzonden. Zelfs met last-minute bestellingen kun je altijd bij ons terecht. Twijfel je? Bel ons! Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Betaal je bij het bestellen in onze webshop direct? Dan krijg je van ons 2% korting bij de geselecteerde betaalmethoden. 

Meer weten over onze praktische sluitings- en verpakkingsmaterialen? Neem contact op met onze klantenservice door dat belletje of door te mailen naar info@kortpack.nl.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang