Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Flat head kabelbinders

(14 producten)
Ontdek de unieke voordelen van flathead tyraps bij Kortpack! Deze platte kabelbinders onderscheiden zich door hun slimme ontwerp, waardoor ze ide... Lees meer

Ontdek de unieke voordelen van flathead tyraps bij Kortpack! Deze platte kabelbinders onderscheiden zich door hun slimme ontwerp, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen. We hebben de flathead kabelbinders in verschillende maten en kleuren. Bekijk hier alle andere kabelbinders.

Breedte: 9.0 - 13 mm
X
Lengte: 400 - 499 mm
X
Inhoud Verpakking: 100 - 999 stuks
X
Kleur: donker blauw
X
Kleur: donker paars
X
Kleur: Ecru
X
Kleur: Geel
X
Kleur: Grijs
X
Kleur: Groen
X
Kleur: licht blauw
X
Kleur: licht groen
X
Kleur: licht paars
X
Kleur: Oranje
X
Kleur: Paars
X
Kleur: Rood
X
Kleur: Wit
X
Kleur: Zwart
X
Treksterkte: 79.4 KG
X
UV-Bestendigheid: Ja
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Slim ontwerp voor schadepreventie

Bij deze kabelbinders bevinden de ribbels zich aan de buitenkant, terwijl de binnenzijde glad is. Dit voorkomt schade aan het onderliggende materiaal, waardoor een veilige en duurzame bevestiging mogelijk is.

Platte kop voor nauwe ruimtes

De kop van de kabelbinder is opvallend platter, waardoor deze geschikt is voor gebruik in krappe situaties. Een handige eigenschap voor situaties waarin ruimte beperkt is.

Veilig afwerken zonder scherpe randjes

Na sluiting en het afknippen van de kabelbinder trekt het uiteinde zich terug in de kop. Dit zorgt ervoor dat er geen scherpe randjes ontstaan, waardoor het risico op verwondingen geminimaliseerd wordt.

Ruime keuze aan kleuren: Blend in met de omgeving

Bij Kortpack begrijpen we dat je tyraps zo min mogelijk op wilt laten vallen. Daarom bieden we een ruim assortiment aan kleuren voor onze platte tyraps. Zo kun je ze perfect laten aansluiten bij de omgeving waarin ze worden gebruikt. Op zoek naar reguliere gekleurde tyraps? Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Toepassingen van platte tyraps: Veelzijdig en praktisch

Waarvoor kun je onze platte tyraps gebruiken? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Enkele toepassingen zijn:

  • In- en outdoor speeltuinen: Maak speelomgevingen veiliger door schuimprofielen stevig vast te zetten op buizen van speeltoestellen. Of het nu gaat om een kleurrijke glijbaan of een avontuurlijke klimconstructie, platte tyraps zorgen voor een betrouwbare bevestiging zonder schade aan het materiaal. Wordt de tyrap veel blootgesteld aan zonlicht? Kies dan voor extra UV-bestendige tyraps.
  • Elektrotechnische industrie: In de elektrotechnische sector zijn platte tyraps de ideale keuze voor het fixeren van isolatiemateriaal. Of het nu gaat om het bundelen van bekabeling of het stevig bevestigen van isolerende materialen, deze kabelbinders bieden een veilige en duurzame oplossing.

Kortom, onze platte tyraps zijn de slimme keuze voor een veilige, efficiënte en veelzijdige bevestiging. Tevens biedt Kortpack verschillende voordelen. Ten eerste krijg je 2% korting als je direct betaalt bij het bestellen (bij geselecteerde betaalmethodes). Daarnaast is de verzending gratis voor bestellingen vanaf €75,- excl. btw. Liever achteraf betalen? Ook dat is mogelijk met Klarna.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang