Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Detecteerbare tyraps

(11 producten)
Zorg voor snel traceerbare kabelbinders en kies voor detecteerbare tyraps. Kortpack heeft diverse maten detecteerbare kabelbinders, direct uit voo... Lees meer

Zorg voor snel traceerbare kabelbinders en kies voor detecteerbare tyraps. Kortpack heeft diverse maten detecteerbare kabelbinders, direct uit voorraad leverbaar. Daar plukt u de vruchten van met onze snelle levering! Vanaf €75,- profiteert u bovendien van een gratis verzending. Bekijk snel onze collectie detecteerbare tyraps.

Breedte: 2.5 - 3.6 mm
X
Breedte: 4.5 - 4.8 mm
X
Breedte: 7.0 - 7.6 mm
X
Lengte: 1 - 199 mm
X
Lengte: 200 - 299 mm
X
Lengte: 300 - 399 mm
X
Inhoud Verpakking: 1 - 99 stuks
X
Inhoud Verpakking: 100 - 999 stuks
X
Kleur: Blauw
X
Kleur: Oranje/ zwart
X
Kleur: Rood
X
Kleur: Rood - zwart
X
Materiaal: Metaal
X
Materiaal: Metaal / kunststof
X
Materiaal: Polyamide 6.6
X
Merk: Kortpack
X
Treksterkte: 8.1 KG
X
Treksterkte: 18.2 KG
X
Treksterkte: 22.2 KG
X
Treksterkte: 54.4 KG
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Wat zijn detecteerbare kabelbinders?

Detecteerbare kabelbinders, ook wel tyraps, tie wraps of ty wraps genoemd, zijn de klassieke bindbandjes voor permanente bundeling en bevestiging, maar dan detecteerbaar door metaaldetectors en via röntgenstraling. Dit maakt deze detecteerbare tyraps uitermate geschikt voor toepassing in verontreinigingsgevoelige sectoren, zoals de chemische industrie, farmaceutische industrie of voedingsmiddelenindustrie.

Onze detecteerbare tyraps zijn van hoge kwaliteit. De bundelbandjes zijn gemakkelijk zichtbaar, traceerbaar en doorstaan alle temperaturen tussen -40 graden Celcius en 85 graden Celcius. Dit maakt detecteerbare tyraps het ideale trekbandje voor in extreme omstandigheden.

Ons assortiment tyraps detecteerbaar

Kortpack heeft hoogwaardige röntgen- en metaal detecteerbare tie wraps in verschillende afmetingen. Ze worden vervaardigd uit polyamide 6.6 met ijzer-oxide, wat de kabelbinders een blauwe kleur geeft. Hiermee zijn ze niet alleen technisch te traceren, maar ook geschikt voor makkelijke visuele detectie. Onze detecteerbare tyraps zijn vrij van halogeen en voldoen aan de Europese richtlijn voor kabelmanagementsystemen.

Heeft u een grote oplage nodig, dan profiteert u bij Kortpack tot interessante staffelkortingen tot wel 42%! Klik op de detecteerbare kabelbinder in de gewenste afmeting om te zien hoeveel korting u krijgt.

Bij Kortpack vindt u wat u zoekt

Naast een ruim aanbod tyraps en andere sluitingsmaterialen vindt u bij ons ook álles voor verpakken, verzenden en magazijnwerkzaamheden. We zijn al 16 jaar uw verpakkingsgroothandel voor particulier en zakelijk, en staan graag voor u klaar met hoogwaardige en scherp geprijsde producten.

Ook staan we voor u klaar met deskundig advies en antwoord. Heeft u een vraag, of mist u iets in ons assortiment? U kunt altijd even contact opnemen, dan helpen we u graag verder!

Detecteerbare tyraps kopen? Snel in huis via Kortpack

Op zoek naar veilige, detecteerbare tyraps? U bestelt ze eenvoudig en snel bij Kortpack; dankzij onze razendsnelle levering kunt u snel aan de slag. Als u vooraf betaalt, dan krijgt u 2% korting op uw bestelling. Kies voor gemak en bestel uw detecteerbare kabelbinders direct online!

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang