Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Omsnoeringsapparaat

(17 producten)
Als u een goed omsnoeringsapparaat zoekt voor het bevestigen van omsnoeringbanden, bent u bij Kortpack aan het juiste webadres. Wij zijn dé grooth... Lees meer

Als u een goed omsnoeringsapparaat zoekt voor het bevestigen van omsnoeringbanden, bent u bij Kortpack aan het juiste webadres. Wij zijn dé groothandel op het gebied van verpakkingsmateriaal en hebben op deze pagina de beste omsnoeringsapparaten voor u op een rijtje gezet.
Als u vooraf betaalt, bijvoorbeeld via iDeal of Paypal, krijgt u van ons 2% korting op uw factuur. Bekijk snel ons assortiment!

Afmetingen: Haspel voor band met kern Ø van 76 mm
X
Inhoud Verpakking: 1 - 99 stuks
X
Kleur: Blauw
X
Kleur: Blauw - geel - zwart
X
Kleur: Chroom + rood
X
Kleur: licht groen
X
Kleur: Rood
X
Kleur: Rood - zwart
X
Kleur: Zwart
X
Materiaal: Metaal
X
Materiaal: Metaal / kunststof
X
Materiaal: Staal
X
Merk: Josef-Kihlberg
X
Merk: Kortpack
X
Merk: Strapeasy
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Omsnoeringsapparaat werking

Voor transport of opslag is het van belang uw lading goed te stabiliseren. Het liefst gebruiken we hierbij zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Om zware vrachten zo efficiënt mogelijk te stabiliseren, is het gebruik van staalband of kunststofband erg geliefd. Om deze omsnoerbanden effectief te spannen, aan te hechten en af te snijden is een omsnoeringsapparaat een onmisbare tool.
De werking van het omsnoeringsapparaat verschilt per type gereedschap. Door op de productafbeeldingen te klikken, krijgt u meer informatie over het omsnoeringsapparaat in kwestie te zien. Op sommige van onze omsnoeringsapparaten zit een rendabele staffelkorting, ook deze ziet u door op de afbeelding te klikken.

Ons assortiment omsnoerapparaten

Bij Kortpack kunt u terecht voor diverse soorten omsnoeringsapparaten. Natuurlijk mag ook een elektrisch omsnoerapparaat ofwel een omsnoeringsmachine niet in ons assortiment ontbreken. 

In onze collectie omsnoergereedschappen, vindt u onder andere:

• Staalbandhaspel

• Polyesterbandhaspel

• Pet-bandhaspels

• Handmatige spanners

• Staalbandscharen

• Zegelloos staalbandapparaat

• Zegelaar

• Pallet naald

Heeft u vragen over onze omsnoerapparaten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan u graag te woord!

Alles voor uw verpakkingen en transport

Naast ons ruime assortiment omsnoeringsmaterialen hebben wij ook alles voor de opslag en het verzenden van uw producten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor al uw verzendmaterialen en transportmiddelen voor intern transport. Onze meer dan 16 jaar ervaring steken wij met zorg in het samenstellen van ons hoogwaardige doch betaalbare assortiment. Daar plukt u de vruchten van!

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang