Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Kopersbescherming

De betaalmogelijkheden bij Kortpack bieden de koper extra kopersbescherming.

 

Veilig bestellen bij Kortpack BV met TrustedShops keurmerk

TrustedShops is er voor de consument, zodat deze veilig aankopen via internet kan doen. TrustedShops garandeert financiële zekerheid tijdens het online shoppen. Kortpack BV is aangesloten bij TrustedShops.

Kortpack BV voldoet aan alle strenge TrustShops criteria en bezit een TrustedShops keurmerk.

Zo weet u zeker dat u bij een betrouwbare webwinkel uw aankopen doet. Ook zijn uw aankopen automatisch verzekerd bij Kortpack BV. Via TrustedShops is dit automatisch tot € 100.
Ook is het mogelijk om via TrustedShops uw aankoop tot € 20.000 te verzekeren, onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest. Kies dan voor optie Plus.

Mocht er dan onverhoopt iets misgaan tijdens het online shoppen, dan wordt uw aankoopbedrag gewaarborgd met een kopersbescherming tot max. €20.000 onafhankelijk van de gebruikte betaalmethode.

Kopersbescherming van TrustedShops geldt bij de volgende gevallen:

  • Niet levering van de bestelde producten
  • Verlies van betaling; bij o.a. herroeping, retourzending en transportverlies
  • Automatisch bij elke aankoop bij Kortpack BV

Geverifieerde klantreviews

Naast de aankoopgarantie kunt u via TrustedShops uw mening delen en ons beoordelen met een review. Dat stellen we erg op prijs!

U kunt alleen een review plaatsen als u echt iets heeft besteld bij Kortpack BV. Nadat u de bestelling heeft ontvangen, wordt u per e-mail uitgenodigd om een review achter te laten.
Daar kunt u, uw ervaring op het gebied van levering, producten en klantenservice van Kortpack BV waarderen met 1 tot 5 sterren eventueel aangevuld met een omschrijving.

Ten slot bezit TrustedShops over een bemiddelingsservice. Indien er ondanks alles toch een probleem zou voortkomen, dan kunt u altijd contact opnemen met TrustedShops om u te helpen. Wilt u meer weten over aankopen bij webwinkels met een TrustedShops? Klik dan hier.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang