Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Steekwagens

(0 producten)
Investeren in een steekwagen, is investeren in levenskwaliteit en gezondheid. Als u een stevige steekwagen zoekt, zit u helemaal goed in onze webs... Lees meer

Investeren in een steekwagen, is investeren in levenskwaliteit en gezondheid. Als u een stevige steekwagen zoekt, zit u helemaal goed in onze webshop. Als u op werkdagen voor 15:30 uur besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Onze steekwagens zijn scherp geprijsd en worden gratis geleverd. Bespaar dus geld, energie en uw rug en bestel hem vandaag nog!

Geen producten gevonden

Een steekwagen maakt het leven makkelijker

Een steekwagen is ideaal voor het verplaatsen van de koelkast, wasmachine, wasdroger of vaatwasser maar leent zich ook uitstekend voor het eenvoudig verrijden van uw zware boodschappen of pakketten. Dankzij de wielen onder de steekwagen, kunt u de wagen makkelijk manoeuvreren. Een steekwagentje is ideaal bij verhuizingen of als u vaker zware spullen verplaatst. Een steekwagen of meubelroller is onmisbaar voor ieder verhuisbedrijf. Voor het gebruik in magazijnen, raden wij de inzet van onze magazijnwagens aan of u kunt een pompwagen kopen als u pallets wilt verplaatsen. 

Nooit meer een steek laten vallen

Een steekwagen is ideaal om dozen en planten te vervoeren en wordt dan ook graag ingezet bij verhuizingen. Maak het uzelf niet onnodig moeilijk en laat een handzame steekwagen het zware werk doen. Onze steekwagen heeft een staalplaatschep van 480 mm met een stabiel gelaste constructie. Het draagvermogen van het plateau op wielen bedraagt 250 kilo. 

De stalen steekwagen is voorzien van veiligheidshandvatten. Perfect voor het ergonomisch verantwoord verplaatsen van zware spullen. Wij hebben de perfecte oplossing voor al uw intern transport aangelegenheden. Indien u nog vragen heeft staat onze deskundige klantenservice u graag te woord.

Een steekwagen kopen met service die u in uw zak steekt

Een steekwagen kopen doet u eenvoudig en betrouwbaar online in onze webshop. Bij Kortpack kunt u betalen op veel verschillende manieren. Het is in uw voordeel om direct af te rekenen met bijvoorbeeld iDeal en PayPal. Wij geven u dan 2% korting op het factuurbedrag. Profiteer van de voordelen en bestel vandaag nog.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang