Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Pallets

(7 producten)
In de wereld van logistiek en transport vormen pallets een onmisbaar onderdeel. Bij Kortpack begrijpen we het belang van hoogwaardige pallets v... Lees meer

In de wereld van logistiek en transport vormen pallets een onmisbaar onderdeel. Bij Kortpack begrijpen we het belang van hoogwaardige pallets voor een efficiënte en veilige goederenstroom. Ontdek ons uitgebreide assortiment pallets en maak gebruik van de voordelen van bestellen bij Kortpack.

Afmetingen: 15cm breed x 13.6mtr lang
X
Afmetingen: 60 cm x 80 cm x 150my
X
Afmetingen: 400 x 600 mm
X
Afmetingen: 600mm x 400mm x 140mm
X
Draagvermogen: 250 KG
X
Draagvermogen: 500 KG
X
Draagvermogen: 600 KG
X
Formaat: Halve euro-pallet
X
Formaat: Mini pallet
X
Inhoud Verpakking: 1 rol
X
Inhoud Verpakking: 5 stuks
X
Inhoud Verpakking: 50
X
Inhoud Verpakking: 1 - 99 stuks
X
Kleur: Blauw-zwart
X
Kleur: Bruin
X
Kleur: Hout
X
Kleur: Zwart
X
Kleur: Zwart met spikkels
X
Materiaal: Hout
X
Materiaal: Houtvezels
X
Materiaal: Kunststof
X
Materiaal: Metaal / kunststof
X
Materiaal: Polypropyleen
X
Materiaal: Rubber
X
Merk: Blue Sword
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Ruime keuze in soorten pallets voor transport

Bij Kortpack kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod van pallets, passend bij diverse transportbehoeften. Ons assortiment omvat houtvezelpallets, plastic pallets en houten pallets. Maar wanneer kies je nu voor welk pallet?

Houtvezelpallets: Duurzaam en Milieuvriendelijk

Houtvezelpallets, vervaardigd uit samengeperste houtvezels, staan bekend om hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze pallets zijn licht van gewicht, maar bieden toch voldoende draagkracht. Ideaal voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Bij Kortpack vind je houtvezelpallets in diverse formaten: 400 mm bij 600 mm en 600 mm bij 800 mm.

Plastic Pallets: Robuust en Herbruikbaar

Voor situaties waar robuustheid en herbruikbaarheid cruciaal zijn, zijn plastic pallets de ideale keuze. Ze zijn bestand tegen vocht en extreme temperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse omgevingen, van koelopslag tot distributiecentra. Tevens zijn plastic pallets lichter in gewicht dan houten pallets en zijn ze eenvoudig stapelbaar.

Houten Pallets: Traditioneel en Betrouwbaar

Houten pallets zijn de klassieke keuze voor veel bedrijven. Ze staan bekend om hun stevigheid en betrouwbaarheid. Geschikt voor zware ladingen en langdurig gebruik. Houten pallets zijn een solide keuze voor veel transporttoepassingen.

Transport van A to Z

Bij Kortpack ben je aan het juiste adres voor alles wat betreft transport, van A tot Z. Of het nu gaat om het efficiënt en veilig verplaatsen van goederen met hoogwaardige pallets, het beschermen van de producten met wikkelfolie, of het veilig verpakken van kwetsbare items met noppenfolie.

Pallets bestellen bij Kortpack

Bij Kortpack begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om pallets te bestellen zonder dat je een account hoeft aan te maken. Eenvoudig, snel en efficiënt.

Heb je vragen over welke pallet het beste bij jouw behoeften past? Of heb je behoefte aan advies over ons assortiment? Ons toegewijde team staat klaar om je te assisteren. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang