Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Meubelhondjes / Verhuishondjes

(4 producten)
Van meubelen verplaatsen tot machines transporteren; een meubelhondje is een allemansvriend die voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan wo... Lees meer

Van meubelen verplaatsen tot machines transporteren; een meubelhondje is een allemansvriend die voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Met de plank op wieltjes (ook wel verhuishondje genoemd) versleep je zware objecten moeiteloos van A naar B. Bekijk alle meubelhondjes hieronder.

Afmetingen: 60cm x 35cm x 14,5cm
X
Afmetingen: 72 cm x 48 cm x 14,5 cm
X
Inhoud Verpakking: 1 stuk
X
Inhoud Verpakking: 2 stuks
X
Kleur: Blauw
X
Materiaal: Hout, kunststof anti-sliplaag, 4 rubberen/metalen zwenkwielen
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Wat is een meubelhondje eigenlijk?

Een meubelhondje wordt gebruikt om zware (en grote) objecten zonder moeite te verplaatsen. Om die reden zijn ze onmisbaar tijdens een verhuizing of in een magazijn. Daarom maken zowel particulieren als bedrijven graag gebruik van deze handige verhuishondjes. 

Het is eigenlijk gewoon een simpele plank met wielen. Maar toch heeft een verhuishondje zich als onmisbaar bewezen bij het verplaatsen van grote en zware voorwerpen.

Wat is een verhuishondje dan?

Een verhuishondje is hetzelfde als een meubelhondje, alleen hebben ze het beestje een andere naam gegeven.

En last but not least: hoe noem je een plank met wielen?

Dat noem je dus een meubelhondje of een verhuishondje. Zo simpel is het!

Er zijn – net als voor tyraps – nog veel meer namen bedacht voor deze plank met wielen:

  • Meubeltransporteur
  • Transportroller
  • Transport-hondje
  • Meubelroller
  • Meubel-dolly

Hij kan niet alleen ingezet worden voor het verplaatsen van (zware) middelen, maar kan ook ingezet worden voor het overplaatsen van dozen of machines. Een meubelhondje is eigenlijk een soort trouwe viervoeter en onmisbaar bij iedere verhuizing of vorm van intern transport!

Dus, hoe zware meubels verplaatsen?

Met een verhuishondje!

Verhuishondje gebruiken

We raden je aan om tijdens het transporteren altijd het object op het midden van het verhuishondje te plaatsen, zodat hij stabiel staat. Het meubelhondje is op die manier ook gelijkmatig belast.

Wil je een langwerpig object verplaatsen? Dan kun je twee meubelhondjes inzetten, aan beide uiteinden van het voorwerp. Let wel altijd op de draagcapaciteit! Heb je zwaarder geschut nodig? Dan kun je ook een pompwagen of magazijnwagen overwegen.

Meubelhondjes bij Kortpack

Als je een verhuishondje wil kopen, is het goed om van tevoren te bedenken hoe je ‘m het meest gaat inzetten. Bij Kortpack vind je tansport-hondjes in verschillende afmetingen. Onze meubelhondjes hebben een houten plateau dat voorzien is van een kunststof antislip-laag. Handig, want zo gaat je lading niet schuiven.

Hoeveel kan een hondje dragen?

Al onze hondjes voor transport kunnen een lading tot wel 300 kg dragen.

Specificaties verhuishondje

De verhuishondjes laten dankzij de rubberen zwenkwielen geen strepen achter en rijden soepel over zowel een houten vloer als buitentegels of plavuizen. Meubelhondjes met nylon wielen zijn bij voorkeur alleen op zachte ondergronden te gebruiken, omdat ze op houten vloeren krassen kunnen veroorzaken.

Hier heb je met de meubelrollers van Kortpack geen last van!

Meubelhondje kopen bij Kortpack

Heb je één of meerdere meubelhondjes nodig? Bij grotere afnames profiteer je van zeer aantrekkelijke staffelkortingen. Deze kunnen voor onze meubelhondjes oplopen tot wel 38%. Bekijk per transport-hondje hoeveel jij kunt besparen.

Direct meer handige verhuismaterialen aanschaffen? Dan zit je bij Kortpack ook wel goed. Van verhuisdekens tot meubelhoezen en nog veel meer.

Verhuishondje online bestellen in onze webshop

Een verhuishondje online bestellen doe je eenvoudig en veilig in onze webshop. Met meer dan 16 jaar ervaring kun je van onze expertise op het gebied van intern transport uitgaan. Kies je ervoor om vooraf te betalen? Dan krijg je van ons 2% extra korting op je factuur.

Ontdek het gemak van Kortpack en bestel jouw verhuishondje vandaag nog!

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang