Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Sanstrap

(4 producten)
Met Sanstrap Stretchbands van Kortpack stabiliseer je losse dozen, kratten, vaten en andere losse onderdelen op pallets voor intern transport. Str... Lees meer

Met Sanstrap Stretchbands van Kortpack stabiliseer je losse dozen, kratten, vaten en andere losse onderdelen op pallets voor intern transport. Stretchband is een elastische band die op een rol aangeleverd wordt. Handig, gemakkelijk aan te brengen en duurzaam. Bekijk alle Sanstrap Stretchbands hieronder of lees onderaan de pagina verder om alles te weten te komen over dit handige plastic.

 

Afmetingen: 13,7cm x 30cm
X
Afmetingen: Dispenser voor Stretchband tot 100mm
X
Breedte: 10 - 25 cm
X
Lengte: > 500 meter
X
Inhoud Verpakking: 1 stuk
X
Inhoud Verpakking: 10 rollen + 1 dispenser
X
Inhoud Verpakking: 1 - 9 stuks
X
Kleur: Rood
X
Kleur: Transparant
X
Materiaal: Metaal
X
Merk: Sanstrap
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Hoe werkt een Sanstrap Stretchband?

De Sanstrap Stretchband wordt geleverd op een rol. Door het handige perforatierandje, scheur je gemakkelijk een deel af. Vervolgens vouw je het plastic uit en breng je het om de producten, dozen of kratten aan. De producten gaan dan nergens meer heen! Makkelijk, toch?

De voordelen van Sanstrap Stretchband

Het gebruiken van Sanstrap Stretchband kent veel voordelen. We nemen ze graag met je door:

  • Laat geen lijmresten achter
  • Krast niet
  • Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen
  • Goede, economische vervanger
  • Antislip en veilig 

#1 Sanstrap Stretchband laat geen lijmresten achter

Ideaal, want zo raken de losse dozen, kratten, vaten of andere producten niet beschadigd raken door het plastic. En dan terwijl ze toch stevig vast blijven zitten tijdens het transport. 

#2 Krast niet

Sanstrap Stretchband krast ook niet. Het materiaal is ‘zacht’ en kan je dus gemakkelijk met je blote handen aanbrengen. Niet alleen je handen zijn veilig, ook de goederen waar je de band om aanbrengt, zullen niet beschadigd raken. 

#3 Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen

De Stretchband is enorm gebruiksvriendelijk. Je trekt ‘m van de rol af, scheurt de band gemakkelijk af bij de geperforeerde naad, rekt de band iets uit tot een lus, spant ‘m eenvoudig om de verpakte goederen en klaar is Kees. 

Snel, eenvoudig en efficiënt.

#4 Goede, economische vervanger

Sanstrap Stretchband is een goede, economische vervanger voor minirollen (handwikkelfolie), tape en andere soorten folies en verpakkingsmaterialen. Met Sanstrap Stretchband wordt tot 90% minder afval geproduceerd in vergelijking met andere rekwikkels.

#5 Antislip en veilig

Wat je van een stretchband mag verwachten, maakt die van Sanstrap meer dan waar. Deze band gaat namelijk nergens heen als hij eenmaal om de goederen zit. Dat heeft hij te danken aan zijn antislip voordeel en zijn uitstekende elasticiteit. 

Kortpack, meer dan alleen Sanstrap Stretchband

Ben je op zoek naar een andere soort folie dan Sanstrap Stretchband? Je kunt bij ons voor veel meer terecht dan alleen Sanstraps. Zo vind je in ons aanbod ook:

En nog veel meer soorten folie. 

Groothandel in verpakkingsmaterialen

Maar dat is nog steeds niet alles. Want naast folie, kan je bij deze groothandel in verpakkingsmaterialen ook je dagelijkse dosis sluitingsmaterialen, tape en nog veel meer bestellen. Onder andere:

Sanstrap Stretchband bestellen bij Kortpack

Alle Sanstrap Stretchband bestel je gemakkelijk hierboven. Bestel je vandaag vóór 15:30 uur, dan verzenden wij je bestelling vandaag nog. Bij een orderwaarde vanaf €75,- doen we dat zelfs gratis.

Vragen?

Heb je vragen over een bepaald product of over onze service? Neem dan contact met ons op. onze adviseurs helpen je graag via de telefoon of per mail, info@kortpack.nl.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang