Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Machinewikkelfolie

(24 producten)
Snel en moeiteloos uw ladingen stabiliseren, dat doet u met machinewikkelfolie. Kortpack levert hoogwaardige machinefolie in verschillende rekperc... Lees meer

Snel en moeiteloos uw ladingen stabiliseren, dat doet u met machinewikkelfolie. Kortpack levert hoogwaardige machinefolie in verschillende rekpercentages en diktes voor een scherpe prijs. U profiteert áltijd van een snelle levering. Als u op werkdagen voor 15:30 uur besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Bekijk onze volledige collectie machinewikkelfolie!

Breedte: 50 - 75 cm
X
Lengte: > 500 meter
X
Inhoud Verpakking: 1 - 9 stuks
X
Kerndiameter: 76 mm
X
Kleur: Blauw
X
Kleur: Geel
X
Kleur: Groen
X
Kleur: Oranje
X
Kleur: Rood
X
Kleur: Transparant
X
Kleur: Wit
X
Kleur: Zwart
X
Materiaaldikte: 17my
X
Materiaaldikte: 20my
X
Materiaaldikte: 23my
X
Materiaaldikte: 35my
X
Merk: Kortpack
X
Rekpercentage: 150%
X
Rekpercentage: 250%
X
Rekpercentage: 300%
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Klaar de klus sneller en eenvoudiger met machinefolie

Wikkelfolie is een essentieel hulpmiddel in ieder magazijn. Door de pallets en vrachten strak met stretchfolie te omwikkelen, zorgt u voor een stabiele en stevige lading die veilig getransporteerd en opgeslagen kan worden. Als er dagelijks een grote hoeveelheid pallets wordt ingepakt, dan is het een goed idee om handwikkelfolie in te wisselen voor machinewikkelfolie.

Machinefolie bestaat er in diverse kleuren en soorten. Zwarte machinewikkelfolie kan handig zijn als de inhoud van de lading onzichtbaar moet blijven. Gekleurde wikkelfolie komt goed van pas als de pallets eenvoudig teruggevonden moeten worden. De gewenste dikte van de machinestretchfolie hangt af van het gewicht van de vracht. Hoe dikker de machinewikkelfolie, des te zwaarder kan de inhoud zijn.

Ons assortiment machinewikkelfolie

Kortpack heeft een ruim assortiment transparante machinewikkelfolie en gekleurde machinewikkelfolie direct uit voorraad leverbaar. Onze machinestretchfolie is verkrijgbaar in 4 rekpercentages:

  • Machinewikkelfolie 150% (standaard machinefolie)
  • Machinewikkelfolie 250% (Powerstretch folie)
  • Machinewikkelfolie 300% (Powerstretch folie)
  • Machinewikkelfolie 400%

Ook is de rekfolie in meerdere diktes beschikbaar, lopend van 12my tot en met 35my. Heeft u een grote hoeveelheid machinefolie nodig? Dan profiteert u in sommige gevallen van aantrekkelijke staffelkortingen die oplopen tot maar liefst 60%. Bekijk de afzonderlijke producten om te zien hoeveel u bespaart.

Kortpack maakt uw transport en opslag makkelijker

Bij Kortpack vindt zowel de particulier als zakelijke klant alles voor magazijn en transport. We zijn al ruim 16 jaar dé groothandel in verpakkingsmaterialen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel ons gerust op +31 (0)184 614 256 of stuur een mailtje naar info@kortpack.nl, dan helpen we u met plezier verder.

Diverse soorten machinewikkelfolie kopen bij Kortpack

Stretchfolie machinerollen kopen, doe je gemakkelijk online bij Kortpack. Een uitstekende en snelle service, een hoge kwaliteit en lage prijzen is waar wij voor staan.

Ben je op zoek naar andere soorten folie? Bij ons kun je voor veel meer dan alleen machinewikkelfolie terecht. Zo kun je bij ons ook terecht voor: 

Betaalt u vooraf? Dan worden de prijzen nóg iets lager, want dan ontvangt u een korting van 2% bij geselecteerde betaalopties. Bestel uw machinewikkelfolie vandaag nog online, dan heeft u hem binnen de kortste keren in huis!

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang