Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Hersluitbare zakjes

(32 producten)
Bent u op zoek naar stevige hersluitbare zakjes? Dan zit u helemaal goed op deze pagina. Hier vindt u namelijk onze hersluitbare zakjes in allerle... Lees meer

Bent u op zoek naar stevige hersluitbare zakjes? Dan zit u helemaal goed op deze pagina. Hier vindt u namelijk onze hersluitbare zakjes in allerlei maten. Wij zijn dé groothandel voor al uw verpakkingsmateriaal en hebben ruim 16 jaar ervaring. Deze ervaring ziet u terug in ons assortiment waarin wij uitsluitend betaalbare kwaliteit aanbieden. Ontdek het zelf en bekijk onze hersluitbare zakjes.

Breedte: 100 - 190 mm
X
Breedte: 200 - 500 mm
X
Breedte: ‌40 - 90 mm
X
Lengte: 60 - 90 mm
X
Lengte: 100 - 190 mm
X
Lengte: 200 - 500 mm
X
Inhoud Verpakking: 200 stuks
X
Inhoud Verpakking: 500 stuks
X
Inhoud Verpakking: 1000 stuks
X
Kleur: Transparant
X
Kleur: Transparant met schrijfbalkjes
X
Materiaaldikte: 50my
X
Materiaaldikte: 90my
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Ontzettend veelzijdig in gebruik

Onze plastic hersluitbare zakjes hebben de meest uiteenlopende toepassingen. Omdat ze hersluitbaar en dus meerdere malen te gebruiken zijn, zijn ze perfect voor het bewaren van kleine objecten. De plastic zakjes met sluiting, zijn vocht- en vuilwerend en beschermen producten tegen stof en water. De plastic zakjes zijn dan ook geliefd als verpakking. De hersluitbare zakjes worden ook wel seal zakjes, plastic gripzakjes, stripzakjes of gripseal zakjes genoemd.

Ons assortiment hersluitbare zakjes

Het ene plastic zakje is het andere niet, dat snappen wij bij Kortpack als geen ander. Wij hebben onze hersluitbare gripzakjes onderverdeeld in 2 categorieën, namelijk hersluitbare zakjes met schrijfbalkjes en transparante hersluitbare zakjes. U vindt bij ons kleine hersluitbare plastic zakjes maar ook grotere plastic zakken. Voor uw beeldvorming geven wij een greep uit onze collectie, u vindt hierin onder andere:Het ene plastic zakje is het andere niet, dat snappen wij bij Kortpack als geen ander. Wij hebben onze hersluitbare gripzakjes onderverdeeld in 2 categorieën, namelijk hersluitbare zakjes met schrijfbalkjes en transparante hersluitbare zakjes. U vindt bij ons kleine hersluitbare plastic zakjes maar ook grotere plastic zakken. Voor uw beeldvorming geven wij een greep uit onze collectie, u vindt hierin onder andere:

• Gripzakjes 80 x 120 mm met schrijfvlak

• Grip sealzakjes met schrijfbalk 150 x 200 mm

• Plastic zakjes hersluitbaar en beschrijfbaar 350 x 450 mm

• Gripzakjes 60 x 80 mm met ponsgat

• Transparante seal zakken hersluitbaar 500 x 500 mm

Onze stripzakjes zijn voorzien van een ponsgat en de meeste ook van een versterkingsdraad in de sluiting. Op sommige hersluitbare gripzakjes zit een interessante staffelkorting. Klik op de productfoto voor meer informatie over de plastic zakjes met sluiting!

Veel meer dan zakjes alleen

Vanzelfsprekend beperkt ons assortiment zich niet tot hersluitbare zakjes. Je slaagt in onze webshop verder ook voor al je verpakkingsmateriaal en meer. Zo bieden wij ook diverse Coex-zakken aan, maar ook voor magazijn oplossingen en kantoor en hygiene-artikelen, zit je goed bij kortpack! Binnen ons folie en zakken assortiment kun je verder bij ons ook terecht voor:

Hersluitbare zakjes kopen met service die u in uw zak steekt

Hersluitbare plastic zakjes kopen doet u bij Kortpack snel en betrouwbaar online. Heeft u nog vragen over onze verpakkingen of andere producten? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Wij helpen u graag verder! Betalen kan ook direct via bijvoorbeeld iDeal. Indien u vooraf betaalt krijgt u 2% korting op uw factuur.
Vanaf €75-, profiteert u al van een gratis verzending. Als u op werkdagen voor 15:30 uur besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.

 

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang