Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Papiertape

(9 producten)
Duurzaam verpakken met papiertape bij Kortpack Bij Kortpack begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame verpakkingsoplossingen . Daarom b... Lees meer

Duurzaam verpakken met papiertape bij Kortpack

Bij Kortpack begrijpen we de groeiende behoefte aan duurzame verpakkingsoplossingen. Daarom bieden we een breed scala aan duurzame verpakkingsartikelen, waaronder papier tape. Maar waarom zou je papier tape gebruiken en hoe werkt het?

Afmetingen: 50 mm x 50 mtr
X
Afmetingen: 50 mm x 50 mtr
X
Afmetingen: 75 mm x 50 mtr
X
Breedte: 48 - 75 mm
X
Lengte: 33 - 66 mtr
X
: article_contents_1_rol
X
Inhoud Verpakking: 6 rollen
X
Inhoud Verpakking: 24 rollen
X
Inhoud Verpakking: 36 rollen
X
Inhoud Verpakking: 72 rollen
X
Inhoud Verpakking: 1 - 9 stuks
X
Inhoud Verpakking: 36 - 72 stuks
X
Kleur: 1 PMS kleur
X
Kleur: 2 PMS Kleuren
X
Kleur: Bruin
X
Kleur: Bruine tape + rode tekst
X
Materiaal: Papier drager + solvent belijming
X
Materiaal: Papier-tape + solvent belijming
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Waarom kies je voor papiertape?

Papier tape is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tape. De tape is namelijk recyclebaar, wat betekent dat het minder impact heeft op het milieu dan de reguliere tape. Door papier tape te gebruiken, verminder je de hoeveelheid plastic afval die in het milieu terechtkomt.

Daarnaast biedt onze papier tape uitstekende hechting en scheurweerstand. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor het veilig en efficiënt verpakken van diverse soorten goederen. Papiertape is zowel geschikt voor bedrijven die goederen verzenden als voor particulieren die thuis pakketjes verzenden.

Hoe werkt papier tape?

Papier tape werkt op een vergelijkbare manier als andere soorten verpakkingstape, maar met het voordeel van duurzaamheid. Het aanbrengen van papier tape is eenvoudig:

  1. Snijd de gewenste lengte van de tape af. Gebruik voor efficiëntie een tape-dispenser.
  2. Bevestig de tape aan het te verpakken oppervlak.
  3. Druk stevig aan om een goede hechting te garanderen.

Papier tape biedt een sterke grip en houdt je verpakking veilig en stevig vast. Het is geschikt voor zowel lichte als zware toepassingen en kan worden gebruikt in verschillende industrieën, van e-commerce tot logistiek.

Papier tape bedrukken

Wil je jouw merkidentiteit versterken en je verpakkingsmateriaal een persoonlijke touch geven? Kies er dan voor om de papiertape te bedrukken met je logo. Dit is niet alleen een praktische manier om je dozen te verzegelen, maar ook een krachtig marketinginstrument. Met bedrukte papiertape geef je je verpakkingen een professionele uitstraling en creëer je een blijvende indruk bij je klanten. Bovendien draagt het bij aan merkherkenning en vergroot het de zichtbaarheid van je bedrijf.

Versterkte papiertape

Bij Kortpack hebben we niet alleen reguliere papieren tape in ons assortiment, maar bieden we ook opties met versterking voor extra stevigheid. Deze versterkte, bedrukte papier tape is ideaal voor situaties waarin een extra robuuste verpakking vereist is, zoals bij zware pakketten. De toegevoegde draden zorgen voor versterking en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt verzenden.

Bedrukte papiertape met waarschuwing ‘breekbaar’

Als je fragiele of breekbare items verzendt, overweeg dan onze bedrukte papier tape met de waarschuwing "Breekbaar." Deze tape is niet alleen milieuvriendelijk, maar geeft ook een duidelijke indicatie aan transporteurs en ontvangers om voorzichtig te zijn met de inhoud. Het is een geweldige manier om schade tijdens het transport te minimaliseren en de klanttevredenheid te vergroten.

Papieren tape vind je bij Kortpack

Kies voor duurzaam verpakken en verminder je ecologische voetafdruk met papier tape van Kortpack. Onze papier tape is verkrijgbaar in verschillende maten. We staan klaar om je te helpen bij al je verpakkingsbehoeften. Volledig duurzaam verpakken? Bekijk ook duurzame enveloppen of duurzaam opvulpapier.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang