Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Kartonnen labels

(8 producten)
Als je op zoek bent naar kartonnen labels van hoge kwaliteit, ben je bij Kortpack aan het juiste adres. Onze kartonnen labels zijn de ideale keuz... Lees meer

Als je op zoek bent naar kartonnen labels van hoge kwaliteit, ben je bij Kortpack aan het juiste adres. Onze kartonnen labels zijn de ideale keuze voor bedrijven die streven naar een georganiseerde en milieuvriendelijke oplossing voor labeling. Gemaakt van stevig en duurzaam manilla-karton, bieden onze labels een uitstekend alternatief voor de traditionele PVC-labels. Bovendien zijn ze eenvoudig te bevestigen aan kratten, stellingen, pallets en meer met behulp van onze handige labelclips.

Afmetingen: 35mm x 70mm
X
Afmetingen: 40mm x 80mm
X
Afmetingen: 45mm x 90mm
X
Afmetingen: 50mm x 110mm
X
Afmetingen: 60mm x 120mm
X
Afmetingen: 65mm x 135mm
X
Afmetingen: 70mm x 140mm
X
Afmetingen: 75mm x 150mm
X
Inhoud Verpakking: 1000 stuks
X
Kleur: Bruin
X
Materiaal: Karton
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Waarvoor gebruik je kartonnen labels?

Kartonnen labels zijn veelzijdig en bieden diverse voordelen voor bedrijven in verschillende sectoren. Hier zijn enkele toepassingen waarvoor onze labels perfect geschikt zijn:

  1. Documentorganisatie: Onze kartonnen labels zijn bij uitstek geschikt voor het organiseren en markeren van documenten, dossiers en archieven. Of je nu in een kantooromgeving werkt of belangrijke papieren moet bijhouden, deze labels zorgen voor een overzichtelijke en professionele presentatie.
  2. Archiefbeheer: Als je verantwoordelijk bent voor het beheren van archieven, zul je de waarde van onze kartonnen labels waarderen. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik in archiefmappen en -dossiers, waardoor je documenten eenvoudig kunt categoriseren en terugvinden.
  3. Milieuvriendelijkheid: De keuze voor kartonnen labels toont jouw betrokkenheid bij milieuvriendelijke oplossingen. In vergelijking met PVC-labels zijn onze kartonnen labels een recyclebare en milieuvriendelijke keuze.
  4. Gemakkelijke identificatie: Dankzij de royale afmetingen van onze labels bieden ze voldoende ruimte voor essentiële informatie. Of je nu een label wilt maken met een beschrijving, datum of serienummer, deze labels bieden voldoende ruimte voor een duidelijke en gemakkelijke identificatie. We hebben diverse maten labels in ons assortiment.

Kortom, kartonnen labels van Kortpack zijn een slimme keuze voor bedrijven die streven naar organisatie, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Onze labels worden direct uit voorraad geleverd, zodat je snel aan de slag kunt met het verbeteren van jouw labelingprocessen. Op zoek naar meer milieuvriendelijke oplossingen? Bekijk onze duurzame verpakkingsmaterialen.

Bestel gemakkelijk bij Kortpack

Bij Kortpack begrijpen we de behoeften van bedrijven als geen ander. Daarom bieden we hoogwaardige kartonnen labels die voldoen aan de eisen van een georganiseerde en milieubewuste werkomgeving. 

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de voordelen van onze kartonnen labels. Mis je iets in ons brede assortiment, of heb je een vraag over onze producten? Neem gerust contact met ons op via info@kortpack.nl of bel ons op 0031-(0)184-614256, dan helpen we je graag verder.

 

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang