Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Honingraat-papier

(7 producten)
Ontdek de veelzijdigheid van honingraat papier bij Kortpack Honingraat papier is een ware innovatie in de wereld van duurzaam verpakken ... Lees meer

Ontdek de veelzijdigheid van honingraat papier bij Kortpack

Honingraat papier is een ware innovatie in de wereld van duurzaam verpakken en heeft de laatste jaren veel aandacht getrokken. Dit unieke materiaal staat bekend om zijn indrukwekkende schokabsorberende eigenschappen en veelzijdige toepassingen.

Afmetingen: 10 cm breed. Roldiamater 7cm
X
Afmetingen: 180mm x 240mm - binnenmaat
X
Afmetingen: 200 mm x 250 mm - buitenmaat
X
Afmetingen: 255 mm x 355 mm
X
Afmetingen: 355 mm x 405 mm
X
Breedte: 10 - 40 cm
X
Breedte: 50 - 75 cm
X
Lengte: 50 - 100 meter
X
Lengte: 125 - 500 mtr
X
Inhoud Verpakking: 25 rollen crepepapier + 1 rol schilderstape
X
Inhoud Verpakking: 40 stuks
X
Inhoud Verpakking: 65 stuks
X
Inhoud Verpakking: 95 stuks
X
Inhoud Verpakking: 175 rollen
X
Inhoud Verpakking: 1 - 100 stuks
X
Kleur: Bruin
X
Kwaliteit: 90 grams papier
X
Materiaal: Papier
X
Merk: ActivaWrap
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Waarom kies je voor honingraat papier?

Bij de keuze tussen honingraat papier en bubbeltjesplastic draait het om duurzaamheid. Als je streeft naar een milieuvriendelijkere verpakkingsoplossing, dan biedt honingraat papier duidelijke voordelen. Het combineert uitstekende bescherming met een eco-vriendelijk karakter en is volledig recyclebaar.

De unieke structuur van honingraat papier

Honingraat papier dankt zijn naam aan de unieke structuur die doet denken aan een honingraat. Het bestaat uit aaneengeschakelde hexagonale cellen, wat resulteert in een opmerkelijke combinatie van sterkte en lichtgewicht. Deze structuur biedt dezelfde bescherming ten opzichte van traditionele verpakkingsmaterialen, zoals bubbeltjesplastic.

Schokabsorptie en bescherming

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van honingraat papier zijn de schokabsorberende eigenschappen. Het is in staat om schokken en trillingen te absorberen, waardoor het perfect is voor het beschermen van kwetsbare goederen tijdens transport.

Toepassingen van honingraat papier

  • Verpakking en bescherming: Honingraat papier wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal om breekbare items, elektronica en andere waardevolle goederen te beschermen. De honingraatstructuur zorgt voor een optimale demping en voorkomt schade tijdens het transport.
  • Opvulling en vulling: Het papier is ideaal voor het opvullen van lege ruimtes in dozen en verpakkingen. Het voorkomt verschuiven en beschadigen van de inhoud, waardoor producten veilig op hun bestemming aankomen. Bekijk ook andere opties voor duurzaam opvulmateriaal.
  • Display en presentatie: Honingraat papier kan ook worden gebruikt voor decoratieve en presentatiedoeleinden. Het geeft een fraaie, gestructureerde look aan displays en cadeauverpakkingen.
  • Milieuvriendelijkheid: Honingraat papier is recyclebaar en draagt bij aan duurzaamheid. Het is een milieuvriendelijke keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar alternatieven op bijvoorbeeld bubbeltjesplastic.

Veiligverpakken met crêpe papier

Naast honingraat papier vind je bij Kortpack ook andere papieren verpakkingen, zoals crêpe papier. Crêpe papier op rol is bij uitstek geschikt voor het inpakken van meubels, met name voor het beschermen van stoel- en tafelpoten tijdens transport of opslag. Het bruine crêpe papier is elastisch en sterk, waardoor het eenvoudig uit te rekken is en een veilige bescherming biedt. Bovendien kan dit materiaal worden gebruikt om producten te bundelen, waardoor het een goede keuze is voor diverse toepassingen.

Verpakken met papier bij Kortpack

Bij Kortpack begrijpen we het belang van duurzaam verpakken en bieden we hoogwaardig honingraat papier en andere milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, zoals papiertape of duurzame enveloppen. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je producten veilig worden verpakt.

Bij vragen over ons assortiment kunt u ons op werkdagen bereiken op +31 (0)184 614 256 of info@kortpack.nl. Neem gerust contact op.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang