Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Duurzaam opvulmateriaal

(6 producten)
In een wereld waar milieubewustzijn een steeds grotere rol speelt in bedrijfsbeslissingen, is het beschermen van producten tijdens verzending een... Lees meer

In een wereld waar milieubewustzijn een steeds grotere rol speelt in bedrijfsbeslissingen, is het beschermen van producten tijdens verzending een uitdaging die vraagt om duurzame oplossingen. Bij Kortpack bieden we milieuvriendelijke alternatieven om jouw producten veilig en verantwoord te verzenden.

Breedte: 10 - 40 cm
X
Breedte: 50 - 75 cm
X
Breedte: 100 - 200 cm
X
Lengte: 30cm - 100 mtr
X
Lengte: 50 - 100 meter
X
Lengte: 125 - 500 mtr
X
Inhoud Verpakking: 1 - 99 stuks
X
Inhoud Verpakking: 1 - 100 stuks
X
Kleur: Bruin
X
Kleur: Grijs
X
Kleur: Groen - wit
X
Kleur: Ongebleekt papier
X
Materiaal: Papier
X
Merk: FIX
X
Merk: Formpack
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Milieubewust verpakken met opvulpapier

Het opvulpapier in ons assortiment is een uitstekend voorbeeld van een duurzame aanpak. In plaats van traditionele plastic opvulchips kun je ook kiezen voor opvulpapier dat niet alleen effectief is, maar ook milieuvriendelijk. Dit opvulpapier is eenvoudig afscheurbaar en biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het geen blijvende schade aan het milieu veroorzaakt.

Groene alternatieven voor opvulchips

Voor diegenen die de voorkeur geven aan opvulchips, bieden we ook een groen alternatief. Onze 100% biologisch afbreekbare opvulchips zijn een ecologische keuze die helpt bij het verminderen van de ecologische voetafdruk. De recyclebare opvulchips bieden evenveel bescherming als de plastic opvulchips en is verkrijgbaar in een 500 liter zak.

Duurzaamheid met papieren luchtkussenpapier

Daarnaast hebben we alternatieven voor luchtkussenfolie in de vorm van papieren luchtkussenpapier. Ons luchtkussenpapier is gemaakt van 100% oud papier en dus recyclebaar. Dit duurzame alternatief is geschikt voor het inwikkelen en afdekken van producten of als tussenlaag tussen gestapelde producten. Wil je een alternatief dat volledig aanpast op jouw product? Dan raden we het gebruik van honingraat-papier aan. Voor een extra veilige verzending, kun je een combinatie van beide gebruiken.

Waarom kiezen voor duurzaam opvulmateriaal?

Maar waarom zou je kiezen voor duurzaam opvulmateriaal? De voordelen zijn talrijk. Door te investeren in groene verzendopties verminder je niet alleen jouw impact op het milieu, maar toon je ook jouw betrokkenheid bij duurzaamheid aan jouw klanten. Dit kan bijdragen aan een positiever imago en klantloyaliteit. Bovendien kunnen sommige markten duurzaamheidseisen stellen en met onze milieuvriendelijke opties ben je goed voorbereid op deze eisen.

Kies voor groene verzending met Kortpack

Kortpack staat klaar om jou te helpen bij het veilig en duurzaam verpakken van producten. Bestel je vóór 15:30 uur? Dan verzenden we nog dezelfde dag. Je kunt tevens bestellen zonder een account aan te maken.

Bij vragen over ons assortiment kunt u ons op werkdagen bereiken op +31 (0)184 614 256 of info@kortpack.nl. Neem gerust contact op.

 

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang