Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

In elk huis moet wel eens geklust worden. Dit kan variëren van het ophangen van een schilderij tot het plaatsen van een nieuwe keuken. Die laatste is een grote klus waarvoor vaak professionals ingeschakeld worden. Verstandig, want de professionals weten precies wat ze moeten doen en vooral ook wat ze daarvoor nodig hebben. 

Het materiaal van bouwbedrijven en aannemers is anders dan dat van de gemiddelde huis-tuin-en-keukenklusser. In deze blog leest u wat een aantal onmisbare items in de bouw zijn. 

De veelzijdige drilbinders 

Drilbinders zijn in de bouw erg nuttige en veelgebruikte producten. Een drilbinder is een stukje staaldraad met aan beide uiteinden een oogje. Ze zijn op allerlei manieren toe te passen. Hierbij kunt u denken aan toepassingen die typisch zijn voor de bouw, zoals het bevestigen van zaken als gasleidingen of vloerverwarming. Drilbinders kunnen echter ook gebruikt worden voor iets eenvoudigs als het sluiten van een plastic zak. Met een drilbinder kunt u dus alle kanten op. 

Bouwfolie: geschikt voor allerlei toepassingen 

Een ander product dat vaak gebruikt wordt door bouwbedrijven is het zogenaamde bouwfolie. Net als drilbinders heeft bouwfolie verschillende uiteenlopende toepassingen. Deze soort folie wordt veel gebruikt om goederen en meubels te beschermen tijdens het transport. Bij verhuizingen komt bouwfolie dan ook vaak om de hoek kijken. 

Ook bij grote klussen als een renovatie of zelfs nieuwbouw van een huis wordt bouwfolie veel gebruikt. Tijdens zulke werkzaamheden kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een raam nog niet geplaatst is. Bouwfolie kan dan gebruikt worden om het gat af te dichten. Daarnaast maken professionele klussers en bouwvakkers gebruik van bouwfolie bij het isoleren van huizen. Dit is slechts een deel van de toepassingen van bouwfolie. Niet voor niets is bouwfolie onmisbaar voor de professionele klusser. 

Bescherm uw vloer met stuclopers

Een andere soort beschermingsmateriaal voor tijdens verbouwingen of renovaties is de stucloper. Stuclopers worden vooral gebruikt om de vloer te beschermen, maar ook andere materialen kunnen profiteren van de bescherming van dit item. Zeker bij schilderklussen zijn stuclopers erg nuttig. Ze beschermen uw vloer tegen verfspetters. Dat scheelt een hoop gepoets achteraf. 

Het voordeel van de moderne stuclopers is dat ze 100% recyclebaar zijn en zo zorgen voor minimaal restafval. Na gebruik kunt u ze dan ook weggooien zonder dat dit grote gevolgen heeft voor het milieu. Daarnaast zorgen stuclopers ervoor dat de vloer beschermd wordt tegen vocht en vuil en zijn ze slipvrij. Met al deze voordelen is de stucloper onmisbaar voor elke aannemer en bouwbedrijf. 

Bouwtape voor kleine en grote klussen 

Bouwtape heeft veel verschillende toepassingen. Het wordt gebruikt voor relatief kleine werkzaamheden als reparaties, maar ook voor grotere klussen als het isoleren van huizen. Daarnaast wordt bouwtape regelmatig beruikt als vloerbelijning tijdens kluswerkzaamheden. 

Er zijn verschillende soorten bouwtape. Er is tape speciaal voor vloermarkering, maar ook reflecterende tape. Voor sommige klussen is antislip-tape ideaal. Voor elke toepassing is dus wel een geschikte soort bouwtape te vinden 

Zelf bouwmaterialen nodig?  

Als u professionele klussen uitvoert, heeft u daar professionele materialen voor nodig. Bij Kortpack bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan producten, waaronder producten voor in de bouw. De items die we in dit artikel besproken hebben vallen daaronder, maar daarnaast hebben we nog veel meer materialen voor bouwbedrijven en aannemers. 

Wij hebben inmiddels 15 jaar ervaring met materialen voor in de bouw. Daarom kunnen we ook al uw vragen over dit onderwerp beantwoorden. Mocht u vragen hebben of gewoon meer willen weten over wat we besproken hebben in dit artikel, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen. 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang