Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Schroefzadels

(10 producten)
Heb je weleens gehoord van een schroefzadel ? Als je vaak met kabels of leidingen werkt, kan dit kleine hulpmiddel je leven een stuk gemakkelijk... Lees meer

Heb je weleens gehoord van een schroefzadel? Als je vaak met kabels of leidingen werkt, kan dit kleine hulpmiddel je leven een stuk gemakkelijker maken. Een schroefzadel is een soort bevestigingsvoet die je eenvoudig kunt vastschroeven op elke gewenste ondergrond. Vervolgens kun je met een tie-wrap de kabel of leiding vasttrekken of fixeren. Het is een eenvoudige, maar effectieve manier om je werkruimte netjes en georganiseerd te houden. Neem een kijkje bij ons assortiment bevestigingsmaterialen.

Kortpack levert 10 maten schroefzadels in 2 kleuren direct vanuit voorraad.

Extra Informatie: Brandveiligheidsnorm UL94 V-2
X
Kleur: Wit
X
Kleur: Zwart
X
Merk: Kortpack
X
UV-Bestendigheid: Ja
X
Zaterdaglevering: Ja
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Waarvoor gebruik je een schroefzadel?

Een schroefzadel komt van pas wanneer je kabels of leidingen wilt bevestigen, organiseren en fixeren op een specifieke locatie. Dankzij het schroefmechanisme kan je het zadel eenvoudig en stevig vastmaken aan oppervlakken zoals muren, plafonds, of andere structuren. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen:

  • Elektrische bedrading: Bij het installeren van elektrische bedrading in huizen, kantoren of fabrieken biedt het schroefzadel een handige manier om de kabels veilig op hun plaats te houden.
  • Sanitair en leidingen: Voor het bevestigen van sanitair- en waterleidingen, waardoor ze goed georganiseerd en veilig zijn.
  • Draadbeheer: In datacenters, kantoren of zelfs in huis, kunnen schroefzadels worden gebruikt om kabels en draden te beheren en te voorkomen dat ze in de war raken.
  • Tuin- en buitentoepassingen: In de tuinbouw en landschapsarchitectuur kunnen schroefzadels helpen bij het vastzetten van irrigatieslangen en elektrische bedrading.

Het gebruik van een schroefzadel is eenvoudig en effectief. Schroef het zadel stevig vast op de gewenste locatie en gebruik een tie-wrap om de kabel of leiding stevig te bevestigen en fixeren. Zo houd je alles op zijn plaats, georganiseerd en veilig.

Op zoek naar het bevestigen van tyraps aan de muur? Bekijk de muurpluggen voor kabelbinders. Voor andere oppervlaktes kun je ook de plakzadels gebruiken.

Schroefzadels bij Kortpack

De schroefzadels die je bij Kortpack vindt, zijn ontworpen om te presteren onder uiteenlopende temperaturen, variërend van -40 graden Celsius tot 85 graden Celsius. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende omgevingen en toepassingen. Bij Kortpack hebben we een ruime voorraad van maar liefst 10 verschillende maten schroefzadels, en je hebt de keuze uit 2 kleuren. Dit zorgt voor de nodige flexibiliteit bij het vinden van de juiste bevestigingsoplossing voor jouw specifieke behoeften.

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of WhatsApp.

 

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang