Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Muurpluggen

(1 producten)
Onze muurpluggen voor kabelbinders (ook wel tyrap plugs genoemd) zijn een essentieel hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt... Lees meer

Onze muurpluggen voor kabelbinders (ook wel tyrap plugs genoemd) zijn een essentieel hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en betrouwbare manier om kabels, leidingen en draden aan de muur te bevestigen. Deze handige kleine gadget is ontworpen om samen te werken met kabelbinders, waardoor je in staat bent een veilige en duurzame verbinding te creëren.

Afmetingen: 8.1mm x 38.1mm
X
Inhoud Verpakking: 100 stuks
X
UV-Bestendigheid: Ja
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Muurpluggen voor tyraps bevestigen

Het bevestigen van muurpluggen voor kabelbinders is een eenvoudig proces. Wij lichten het graag voor je toe:

  1. Bepaal de locatie: Kies een plek voor het bevestigen van de muurpluggen.
  2. Markeer de boorgaten: Zet een markering op de plekken waar je het gat voor de muurpluggen wilt gaan boren. Zorg voor gelijkmatig verdeelde gaten op de juiste afstand.
  3. Boor de gaten: Boor de gaten met de juiste boordiameter op de gemarkeerde plekken.
  4. Plaats de muurplug: Steek de muurpluggen in de geboorde gaten en zorg dat ze stevig in de muur zitten.
  5. Bevestig je object: Plaats je object (zoals kabels of leidingen) over de muurpluggen en gebruik kabelbinders om het vast te maken. De kabelbinders gaan door de muurpluggen en zorgen voor een veilige bevestiging.
  6. Controleer en span de tyraps aan: Controleer de stevigheid van de bevestiging en trek de kabelbinders strak aan. Indien nodig knip je overtollige lengte af voor een nette afwerking.

Tyraps bevestigen zonder een gat in de muur te boren? Bekijk de plakzadels of gebruik zelfklevende kabelclips om kabels te ordenen.

Of je nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbare bevestigingsmaterialen, of een doe-het-zelver die een efficiënte manier nodig heeft om kabels en draden te organiseren, de tyrap plug is een must-have hulpmiddel.

Wat kun je met kabelbinders?

Kabelbinders, ook wel bekend als tyraps, zijn ongelooflijk veelzijdig en worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Ze zijn perfect voor het bundelen en organiseren van kabels, het bevestigen van objecten aan muren of palen, en zelfs voor het repareren van gebroken items. Met de toevoeging van een tyrap plug, wordt de functionaliteit van kabelbinders nog verder uitgebreid.

Bestel je muurpluggen bij Kortpack

Bestel vandaag nog bij Kortpack en ontvang 2% korting op je bestelling met geselecteerde betaalmethodes. Daarnaast is de verzending gratis voor bestellingen vanaf €75,- excl. btw. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang