Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Montageband

(4 producten)
Montageband is een essentieel product voor het veilig en effectief monteren van diverse objecten. Het wordt vaak gebruikt in de bouw, product... Lees meer

Montageband is een essentieel product voor het veilig en effectief monteren van diverse objecten. Het wordt vaak gebruikt in de bouw, productie en doe-het-zelf projecten. Het is een veelzijdig hulpmiddel dat je helpt om verschillende materialen aan elkaar te bevestigen, zoals hout, metaal, kunststof en nog veel meer. Het is sterk, betrouwbaar en makkelijk in gebruik. Op zoek naar andere bevestigingsmaterialen? Bekijk ons assortiment.

Afmetingen: 17mm breed x 10mtr lang
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Gebruik van montageband

De toepassing van montageband is buitengewoon simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een tang om de band op de gewenste lengte te knippen. Vervolgens bevestig je de montageband met behulp van schroeven aan de muur of het betreffende oppervlak. Hiermee creëer je een stevige en betrouwbare bevestiging voor verschillende doeleinden.

Toepassingen van montageband

Montageband is een veelzijdig product dat een breed scala aan toepassingen mogelijk maakt, waardoor het een onmisbare oplossing is in verschillende industrieën en voor uiteenlopende projecten.

  1. Bevestiging van kabels en leidingen: Montageband biedt een stevige en veilige methode om kabels en leidingen te monteren. Het wordt vaak gebruikt in de bouwsector, evenals in de elektrische en loodgietersbranche om draden, buizen en leidingen op hun plaats te houden.
  2. Montage van buizen, pijpen of luchtkanalen: Voor professionals in de HVAC- en sanitairindustrie is montageband een essentieel hulpmiddel om buizen, pijpen en luchtkanalen te monteren. Het garandeert dat deze componenten stevig en veilig worden bevestigd, wat cruciaal is voor een goed functionerend systeem.
  3. Bevestiging van verkeersborden en andere signalisatie: In de wereld van verkeersbeheer is het van belang dat verkeersborden en andere vormen van signalisatie stevig en duidelijk worden gemonteerd. Montageband is de perfecte keuze voor deze taak, aangezien het duurzaam is en bestand is tegen het weer.
  4. Montage van zonnepanelen en andere installaties: Duurzame energieoplossingen, zoals zonnepanelen, vereisen een stevige en veilige bevestiging. Montageband biedt een betrouwbare methode om zonnepanelen en andere installaties op hun plaats te houden.

Voordelen van online bestellen

Wanneer je montageband bestelt in onze online shop, profiteer je van verschillende voordelen. Ten eerste krijg je 2% korting als je direct betaalt bij het bestellen (bij geselecteerde betaalmethodes). Daarnaast is de verzending gratis voor bestellingen vanaf €75,- excl. btw. Liever achteraf betalen? Ook dat is mogelijk met Klarna.

Onze online shop biedt een breed assortiment aan montagebanden en andere bevestigingsmaterialen, zoals muurpluggen en schroefzadels. Bovendien zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering, zodat je snel aan de slag kunt met je projecten.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang