Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Buisklemmen

(5 producten)
Buisklemmen zijn essentieel in de wereld van bouw en industrie. Ze dienen als betrouwbare bevestigingsmiddelen voor het beveiligen en ondersteunen... Lees meer

Buisklemmen zijn essentieel in de wereld van bouw en industrie. Ze dienen als betrouwbare bevestigingsmiddelen voor het beveiligen en ondersteunen van leidingen, buizen en kabels. Deze klemmen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals staal, aluminium en kunststof, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. De buisklemmen die op de pagina zijn te vinden, zijn gemaakt van het materiaal Polyethylene. Dit zorgt ervoor dat ze weinig gewicht met zich mee dragen en dus makkelijk zijn om te gebruiken.

Inhoud Verpakking: 50 stuks
X
Kleur: Grijs
X
Materiaal: Polyethyleen
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

De voordelen van buisklemmen

  • Verscheidenheid aan Toepassingen: Buisklemmen worden gebruikt in uiteenlopende sectoren, van de bouw en industrie tot de scheepvaart en luchtvaart. Ze bieden ondersteuning aan leidingen voor water, gas, elektriciteit en andere media. Daarnaast worden ze ingezet voor het bevestigen van kabels en elektrische bedrading. Buisklemmen zijn een juiste optie bevestigingsmateriaal voor verschillende toepassingen.
  • Diverse Maten: De buisklemmen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten. Op deze manier is het mogelijk om het juiste formaat te vinden bij de grootte van de buis die je graag wilt vast zetten. Zo kun je ervoor zorgen dat de buisklemmen naadloos aansluiten op de buis die je wilt gebruiken.
  • Eenvoudige Installatie: Buisklemmen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze kunnen eenvoudig worden gemonteerd met behulp van standaardgereedschap, waardoor installateurs tijd en moeite besparen. De buisklemmen kunnen met een schroef gemonteerd worden op verschillende soorten ondergronden. Zorg ervoor dat u een schroef heeft met het juiste formaat, zodat deze genoeg ondersteuning levert aan de buisklem.
  • Veiligheid en Stabiliteit: Een goed gekozen buisklem zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging van leidingen en kabels, wat cruciaal is om ongelukken en schade te voorkomen. Door een goed gekozen buisklem blijven de leidingen en kabels op de juiste plek.
  • Compliance met Normen en Richtlijnen: Hoogwaardige buisklemmen voldoen aan relevante industrienormen en voorschriften, wat bijdraagt aan de veiligheid en betrouwbaarheid van de installatie.
  • Stijlvolle afwerking: Door de basis grijze kleur van onze buisklemmen zorgen de buisklemmen voor een stijlvolle afwerking.

Voor elke klus, de juiste buisklem

Of het nu gaat om een grootschalige industriële installatie of een kleinschalig bouwproject, buisklemmen spelen een cruciale rol in het creëren van veilige en duurzame constructies. Het selecteren van de juiste buisklemmen en het correct installeren ervan is van groot belang om een hoog niveau van prestaties en betrouwbaarheid te waarborgen.

Kortpack: Uw Partner in Verpakkings- en Bevestigingsoplossingen

Bij Kortpack begrijpen we dat buisklemmen op veel verschillende manieren gebruikte kunnen worden. Daarom zijn we altijd bereid om mee te denken met de juiste oplossing. Ben je op zoek naar iets anders dan buisklemmen? Bij Kortpack heb je keuze uit een ruim assortiment aan verschillende soorten verpakkingsmaterialen voor een scherpe prijs. Vanaf €75,- profiteer je bovendien van gratis verzending en profiteer je van 2% korting als je vooraf betaalt. Heb je vragen over onze buisklemmen of één van onze andere producten? Neem dan vooral even contact met ons op, onze medewerkers zijn altijd bereid om te kijken naar de beste oplossing.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang