Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Luchtkussenfolie op rol

(15 producten)
Bent u op zoek naar luchtkussenfolie op rol? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina.   Hier vindt u al onze rollen luchtkussenfolie in een handi... Lees meer

Bent u op zoek naar luchtkussenfolie op rol? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina. Hier vindt u al onze rollen luchtkussenfolie in een handig overzicht. De meeste luchtkussenfolie op rol hebben wij op voorraad. Artikelen uit voorraad verzenden wij bij een bestelling voor 15:30 uur dezelfde dag nog. Zo hoeft u nooit lang te wachten en kunt u door. Ontdek ons ruime assortiment en onze scherpe prijzen! 

Breedte: 50 - 75 cm
X
Breedte: 50 - 100 cm
X
Breedte: 100 - 200 cm
X
Lengte: 50 - 100 meter
X
Inhoud Verpakking: 1 - 100 stuks
X
Kleur: Grijs
X
Kleur: Transparant
X
Materiaal: LDPE folie
X
Materiaal: Papier
X
Materiaaldikte: 60my
X
Materiaaldikte: 70my
X
Materiaaldikte: 100my
X
Merk: Formpack
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

On a roll 

Noppenfolie op rol wordt ook wel bubbeltjesfolie op rol, bubbelplastic op rol, noppenplastic op rol of bubbelplastic op rol genoemd. De toepassing is al net zo veelzijdig. Een rol bubbelplastic is ideaal om producten tijdens opslag en vervoer optimaal te beschermen. Ook kan het als opvullende tussenlaag dienen bij het stapelen van kwetsbare artikelen. Noppenfolie is erg flexibel en bovendien vrij sterk.  

Door gebruik te maken van luchtkussenfolie op rol kunt u uw producten nog sneller inpakken. Er zijn ook luchtkussenfolie-vellen of zakken. Ook deze vindt u in ons assortiment noppenfolie. Met bubbelplastic op rol bepaalt u eenvoudig zelf hoeveel er nodig is. Een rol is ook ideaal als u de noppenfolie wilt gebruiken als isolatie, omdat de luchtkussenfolie op rol eenvoudig aan te brengen is.   

Ons assortiment noppenplastic op rol 

Omdat iedere verpakkingsbehoefte anders is, is onze luchtkussenfolie op rol dat ook. U kunt bij ons terecht voor een grote rol bubbelplastic maar ook kleinere afmetingen behoren tot ons aanbod. De meeste rollen noppenfolie zijn in de lengte 100 meter, qua breedte kunt u alle kanten op. U slaagt bij ons onder andere voor : 

  • Noppenfolie 120cm x 100 meter 
  • Noppenfolie 150cm x 100 meter 
  • Noppenfolie 200cm x 100 meter 
  • Luchtkussenpapier op rol 
  • Luchtkussenfolie-vellen op rol 
  • Noppenfolie rolhouder 

Heeft u vragen over onze noppenfolie rollen, of komt u ergens niet uit? Bel ons gerust op (0)184 - 614256 of stuur een mailtje naar info@kortpack.nl, onze medewerkers helpen u graag verder. 

Uw groothandel voor verzenden en opslaan

Kortpack is specialist op het gebied van beschermingsmaterialen en verpakkingsmateriaal, maar daarnaast vindt u bij ons nog zoveel meer! We zijn al 16 jaar dé groothandel voor alle verpakkings- en verzendingsmaterialen voor particulier en zakelijk. Op al onze producten zit een kwaliteitsgarantie, zo weet u zeker dat het goed zit. Met Kortpack loopt alles op rolletjes, daar zorgen wij voor! 

Luchtkussenfolie op rol met service die oplucht

Uw bubbelplastic op rol bestellen doet u met een goed gevoel bij Kortpack. Ook profiteert u standaard van een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij op onze rollen noppenfolie een interessante staffelkorting aan die kan oplopen tot 25%. Vanaf 75-, profiteert u van een gratis levering. Indien u vooraf betaalt, krijgt u van ons 2% korting op de factuur. Ervaar het gemak van slim inkopen bij Kortpack en bestel vandaag nog! 

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang