Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Kartonnen hoekprofielen

(7 producten)
De hoeken van jouw goederen beschermen? Dan zijn kartonnen hoekprofielen een goede keuze. Bestel eenvoudig en snel diverse soorten hoekprofielen h... Lees meer

De hoeken van jouw goederen beschermen? Dan zijn kartonnen hoekprofielen een goede keuze. Bestel eenvoudig en snel diverse soorten hoekprofielen hieronder of lees onderaan de pagina meer over deze handige beschermers.

Breedte: 35 - 45 mm
X
Lengte: 10 - 100 cm
X
Lengte: 120 - 200 cm
X
Inhoud Verpakking: 50 - 100 stuks
X
Inhoud Verpakking: 800 - 3500 stuks
X
Kleur: Bruin
X
Materiaal: Karton
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Wat zijn kartonnen hoekprofielen?

Kartonnen hoekprofielen zijn speciale hoekbeschermers die worden gebruikt om de hoeken van goederen te beschermen tijdens transport, opslag en verpakking. Deze hoekprofielen worden meestal gemaakt van stevig karton of golfkarton en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes.

Waarvoor gebruiken?

De belangrijkste functie van kartonnen hoekprofielen is om de hoeken van producten te beschermen tegen beschadiging en schuren, die kunnen optreden als gevolg van transport of opslag. Deze hoekprofielen worden vaak gebruikt bij het verpakken en verschepen van kwetsbare of zware producten zoals meubels, elektronica, apparatuur en bouwmaterialen.

De voordelen van kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen kennen veel voordelen. We nemen de vijf grootste voordelen met je door:

Voordeel 1: Bescherming

De belangrijkste functie van kartonnen hoekprofielen is het bieden van bescherming aan de hoeken van goederen tegen beschadiging en schuren.

Voordeel 2: Veiligheid

Kartonnen hoekprofielen bieden ook extra veiligheid tijdens transport en opslag, waardoor het risico op letsel of schade wordt verminderd. 

Voordeel 3: Efficiëntie

Door het gebruik van kartonnen hoekprofielen wordt de efficiëntie van het verpakkingsproces verhoogd, omdat er minder tijd en materiaal nodig is om producten te beschermen.

Voordeel 4: Milieuvriendelijk

Kartonnen hoekprofielen zijn over het algemeen milieuvriendelijker dan andere materialen als plastic of metalen hoekprofielen, omdat karton gemakkelijker recyclebaar is en minder belastend voor het milieu.

Voordeel 5: Eenvoudig op de juiste maat te snijden

Al onze kartonnen beschermhoeken zijn bovendien watervast, waardoor ze breed inzetbaar zijn. 

Kortom, kartonnen hoekprofielen bieden verschillende voordelen bij het verpakken en transporteren van goederen. Ze zijn dus niet meer weg te denken bij de vele transporten die dagelijks plaatsvinden.

Kartonnen hoekprofielen x omsnoeringsbanden

Deze twee gaan vaak gepaard; kartonnen hoekprofielen en omsnoeringsbanden. Zeker wanneer je met scherpe omsnoeringsmaterialen werkt, is het verstandig om kartonnen hoekprofielen in te schakelen. De dozen zullen op die manier namelijk niet beschadigd raken.

Ons assortiment kartonnen beschermhoeken

Bij Kortpack vind je kartonnen hoekbeschermers in diverse afmetingen, zodat je voor elk pakket het juiste formaat kunt vinden. De afmetingen variëren van 35 tot 45 mm breedte en de lengte van de kartonnen hoeken loopt uiteen van 10 cm tot wel 2 meter.

De kartonnen hoekprofielen worden geleverd in oplages van 50, 100 of 1.000 stuks per verpakking. Heb je een extra grote oplage nodig? Dan profiteer je bij Kortpack van aantrekkelijke staffelkortingen. Voor de kartonnen beschermhoeken kunnen die oplopen tot wel 51%! 

Kartonnen hoekprofielen kopen?

Dat doe je natuurlijk bij Kortpack, extra voordelig. Vanaf €75,- profiteer je bij ons namelijk al van een gratis verzending. En betaal je vooraf? Dan doen we je 2% extra korting cadeau. Ontdek onze topservice en bestel jouw kartonnen hoekprofielen direct online.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste hoekprofielen? Of heb je een andere vraag, bijvoorbeeld over de verzending? Onze medewerkers staan klaar om je verder te helpen. Neem gemakkelijk contact met ons op voor persoonlijk advies.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang