Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Paaltjes en koffertjes voor afzetlint

(5 producten)
Bij het organiseren van evenementen, het inrichten van een bouwplaats of het creëren van veilige werkzones, is het essentieel om over de juiste m... Lees meer

Bij het organiseren van evenementen, het inrichten van een bouwplaats of het creëren van veilige werkzones, is het essentieel om over de juiste materialen te beschikken. Afzetlint paaltjes spelen hierbij een cruciale rol. Ze bieden een snelle, efficiënte en zichtbare manier om gebieden af te bakenen. Kortpack, dé specialist op het gebied van verpakkings- en afzetmaterialen, biedt een breed assortiment aan afzetlint paaltjes die aan al je behoeften voldoen.

Afmetingen: 20 cm x 20 cm x 9,5 cm
X
Afmetingen: 63 cm x 30 cm
X
Afmetingen: 85 cm
X
Afmetingen: 130 cm lang
X
Inhoud Verpakking: 1 stuk
X
Kleur: Geel met zwarte tekst
X
Kleur: Rood
X
Kleur: Rood - wit
X
Kleur: Wit
X
Kleur: Wit - blauw
X
Materiaal: Kunststof
X
Materiaal: Kunststof paaltje en rubberen voet
X
Materiaal: Plastic
X
Materiaal: Staal
X
Materiaal: Veerstaal/Kunststof
X
Merk: Kortpack
X
Alles wissen
Bezig met laden... Bezig met laden...

Bevestigingspaaltjes in de grond steken

Onze bevestigingspaaltjes zijn een uitstekende keuze voor zowel afzetlint als schrikdraad. Deze palen zijn ontworpen om gemakkelijk in de grond te worden gestoken, wat ze ideaal maakt voor het afzetten van gebieden op zachte ondergronden zoals gras of zand. De eenvoudige installatie zorgt ervoor dat je snel een veilige perimeter kunt creëren, zonder dat je zwaar gereedschap nodig hebt.

Afzetlint paaltjes voor harde ondergronden

Voor situaties waarin je een ruimte moet afzetten met een harde ondergrond, zoals beton of asfalt, biedt Kortpack de perfecte oplossing met onze afzetlint paaltjes van kunststof. Deze paaltjes zijn uitgerust met een verzwaarde voet, waardoor ze stabiel blijven, zelfs in drukke of winderige omstandigheden. Of je nu een tijdelijke afzetting nodig hebt voor een evenement of een permanente markering voor een gevaarlijke zone, deze paaltjes bieden de flexibiliteit en zichtbaarheid die je nodig hebt.

Een breed assortiment aan afzetlint

Naast onze afzetpaaltjes beschikt Kortpack over een uitgebreid assortiment aan afzetlint, geschikt voor elk denkbaar gebruik. Ons aanbod omvat:

  • Bedrukt afzetlint: Ideaal voor het promoten van je merk of het communiceren van specifieke boodschappen tijdens evenementen.
  • Onbedrukt afzetlint: Perfect voor algemene afzetdoeleinden, beschikbaar in diverse kleuren voor maximale zichtbaarheid.
  • Afzetlint met standaard teksten: Voor situaties waarin duidelijke communicatie cruciaal is, zoals bij gevaarlijke zones of bouwterreinen.
  • Skipper™ Afbakening voor binnen en buiten: De pionnen en afzetlinthouders van Skipper zijn sterk, stevig, gaan lang mee en zijn handig in gebruik. Ze zijn gemaakt voor veelvuldig hergebruik en zijn zeer stabiel.

Waarom kiezen voor Kortpack?

Onze afzetlint paaltjes en gerelateerde producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel tijdelijke evenementen als permanente afzettingen. Bekijk ons gehele assortiment en vind de ideale oplossing voor jouw afzetbehoeften. Bij Kortpack vind je alles wat je nodig hebt om een veilige en zichtbare afzetting te creëren.

Er ging iets mis bij het toevoegen van het product.
Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang