Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

De groothandel in verpakkingsmaterialen

T: +31 (0)184 - 614256 +31 (0)184 - 614256

Bestellen zonder account Bestellen zonder account Bestellen zonder account
Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten Voor zakelijke en particuliere klanten
Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie Kwaliteitsgarantie

Soms zijn er situaties waarvoor een gebied afgezet moet worden. Hier kunnen allerlei verschillende redenen voor zijn. Wat de reden ook is, het is altijd belangrijk dat het afzetten goed gebeurt. Maar wanneer is afzetten nodig en wat voor producten kunt u daarvoor gebruiken? Daar komt u achter in deze blog. 

Wanneer is het nodig om plekken af te zetten? 

Er zijn allerlei verschillende situaties waarbij plekken afgezet moeten worden. Hierbij kunt u denken aan de omgeving van een gebouw dat op instorten staat. Ook een plaats delict wordt altijd afgezet, zodat de politie onderzoek kan doen zonder dat ze daarbij lastiggevallen worden. 

Afzettingen zijn soms ook nodig in minder heftige situaties. Evenementen zijn hier een goed voorbeeld van. Daar zorgen de organisatoren er indien nodig ook voor dat bepaalde gebieden afgezet worden, zoals bij een sportevenement. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken waarbij een plek afgezet moet worden. Daarbij komen verschillende voorwerpen goed bij van pas. 

Afzetlint is een ideale oplossing

Het afzetlint is ideaal om plekken af te zetten. Deze linten maken gebruik van opvallende kleuren, waardoor u zeker weet dat mensen het zien. Afzetlinten komen in verschillende soorten. Zo zijn er onbedrukte afzetlinten die alleen werken met kleuren, maar er zijn ook afzetlinten met teksten. Deze kunt u voor specifieke doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan een afzetlint waarop staat dat de doorgang verboden is, dat er asbestgevaar is of dat er net geverfd is en het dus nog nat is. 

Het bevestigen van afzetlint

Als u gebruik wilt maken van afzetlinten, is het belangrijk dat u deze ook ergens aan kunt bevestigen.  Daarvoor zijn speciale paaltjes voor afzetlint. Deze zijn net als het afzetlint zelf vaak opvallend vanwege het kleurgebruik. Aan deze paaltjes kunt u het afzetlint monteren. Deze paaltjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Daardoor zijn ze voor allerlei doeleinden in te zetten. 

Afbakening van Skipper 

Bij het afzetten van plekken is afzetlint een populair product, maar dat betekent niet dat het de enige optie is. Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van de afbakening van Skipper. Skipper maakt verschillende soorten items om plekken af te bakenen. 

Het belangrijkste item van Skipper is de unit met afzetlint. Deze unit monteert u op een basis (een paaltje of een kegel). Het afzitlint hoeft u vervolgens alleen maar vanuit de unit uit te rollen en vast te maken aan een andere unit iets verderop. Zo creëert u eenvoudig een goede afbakening. 

Hoewel de afzetlinten in de units van Skipper geen teksten bevatten, is het wel mogelijk om op de unit nog een documenthouder te plaatsten. In deze documenthouder van A4-formaat kunt u dan aangeven waarom een bepaalde plek afgesloten is. 

Afzetlint is niet altijd noodzakelijk

Het afzetten van bepaalde plekken hoeft niet altijd met linten te gebeuren. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld wegpions van Skipper te gebruiken als afbakening. Deze zijn net als afzetlinten geschikt voor verschillende doeleinden. Zoals al terugkomt in de naam, kan een wegpion gebruikt worden om wegen af te zetten. Daarnaast worden ze ook gebruikt langs landingsbanen op het vliegveld of op evenementen. En hoewel deze wegpions goed op zichzelf gebruikt kunnen worden, dienen ze ook als basis voor de Skipper units met afzetlint. 

Zelf plekken afzetten?

Gebeurt het u wel eens dat u plekken af moet zetten? Dan kan Kortpack u helpen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten afzetlinten, bevestigingsmaterialen en andere soorten afbakening, waaronder de producten van Skipper. Daarnaast hebben we 15 jaar ervaring met allerlei soorten afzetmaterialen. Als u meer wilt weten over dit onderwerp, staan we altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy-en-cookiepolicy » Privacy Verklaring Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang